Başkan Selami Öztürk 'TOKHADER'de

Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk geçtiğimiz gün TOKHADER Kadıköy..

Başkan Selami Öztürk 'TOKHADER'de

Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk geçtiğimiz gün TOKHADER Kadıköy..

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Başkan Selami Öztürk 'TOKHADER'de

Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk geçtiğimiz gün TOKHADER Kadıköy Şubesi'ni ziyaret ederek Başkan Arzu Umutlu Gül'le bir süre görüştü.

 

TOKHADER Kadıköy Şube Başkanı Arzu Umutlu Gül geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk'ü makamında kabul ederek bir süre görüş alış verişinde bulundu. Oldukça olumlu geçen ziyarette derneğin sorunlarını dile getiren Umutlu, Başkan Selami Öztürk'ten kendilerine destek olmalarını istedi. Ayrıca Başkan'dan bilgisayar isteyerek, "Dernek yönetimi olarak yaptığımız işlerin kayıt altına alınması için bilgisayar gerekli" dedi.


""

 

Başkan Selami Öztürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TOKHADER Kadıköy Şube Başkanı Arzu Umutlu Gül ve Hüsniye Kaya yönetimine açıktan destek verdi. Başkan Öztürk konuşmasında; "Her zaman sizin yaptığınız işleri beğenerek takip ediyorum. Çok güzel projelere imza atıyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Size ilk etapta bir bilgisayar göndereceğim. İnşallah iyi günlerde kullanırsınız. Sizler sadece yoksul ve güçsüzlere yardım etmiyorsunuz. Aynı zamanda el becerisi kursu da açarak, ev hanımlarına destek oluyorsunuz" dedi.

 

 

""


Ziyaret sonunda, TOKHADER Kadıköy Şube Başkanı Arzu Umutlu Gül, Belediye Başkanı Selami Öztürk'e fahri üyelik rozetini taktı ve "Artık siz de bizim fahri üyemiz oldunuz. İnşallah her zaman desteklerinizi bizden esirgemezsiniz dedi.

Haber-Foto: Durmuş Acar

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72