Başkan Keskin'in Konuğu Turgut Reis Mahallesiydi

Başkan Keskin'in Konuğu Turgut Reis Mahallesiydi

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Başkan Keskin'in Konuğu Turgut Reis Mahallesiydi

Mahalle toplantılarıyla ilçe halkını dinleyen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'in bu haftaki konuğu Turgut Reis Mahallesi oldu.

Bir süre önce hayata geçirilen mahalle toplantılarının bu haftaki konuğu Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dursun Ali Kaba'nın sorumluluğunda bulunan ve Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'inde ikamet ettiği Turgut Reis Mahallesiydi. Belediye Büyük Salon'da düzenlenen toplantıda Dursun Ali Kaba, mahalle toplantılaırnın çok verimli geçtiğini ifade etti. Konuşmasını şu ifadelerle sürdüren Kaba, "Bu toplantılarımızın amacı sizleri dinlemek. Vatandaşlarımızın sorunlarına sizlerin de fikirleriyle çözüm üretmek. Bunu da yaparken sadece mahalle toplantılarına bağlı kalmıyoruz. Ev sohbetlerine de katılarak ilçe halkının sorunlarını dinliyoruz" dedi. Ev sohbetlerinde kendilerine yöneltilen soruların kişisellikten çok uzak olduğunu ifade eden Kaba, "Ev sohbetlerine katılan halkımızın neredeyse bütün istekleri ilçenin geleceğine yönelik. Bunu görmek bizleri mutlu ediyor" dedi.

""

Keskin: Her Fırsatta Bir Araya Geliyoruz

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, komşularına "hoş geldiniz" diye başladığı konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü. "4 yıl içerisinde sizlerle her fırsatta bir araya gelmeye çalıştık. Görevimiz süresince hem ilçemizde hem de mahallemizde hayata geçen çalışmalarımızı sizlerin istek ve taleplerine göre yapmaya gayret gösterdik. Dolayısıyla bugün ilçemizin gelmiş olduğu nokta hepimizin başarısıdır" dedi.  İlçenin mevcut sorunlarını çözmeye çalışırken bir yandan da kamu binalarını, yollarını, mahalleri yenilemenin ve kalkındırmanın gayretinde olduklarını ifade eden Keskin, " İlçemiz Anadolu Yakası'nın gözde ilçeleri arasındaki yerini alıyor. Bu gelişmeler yaşanırken bütün kurumlardan destek alıyoruz" dedi.

""

Gölet ve Devlet Hastanesi Tüm Hızıyla Yükseliyor

İlçenin yapılan yatırımlarla geliştiğini ve değiştiğini ifade eden Keskin, "Aslında bu değişme ve gelişme süreçleri TEM bağlantı yoluyla başladı. Bu açılışın ardından ilçeye yatırımlar gelmeye başladı" dedi. Son yıllarda da yapılan kamu yatırımları ile ilçe halkına sunulan hizmetlerin de kalitesinin artığını vurgulayan Keskin, "Hükümet Konağımız daha kaliteli hizmetler ortaya çıkartıyor. Askerlik şubemizin de açılmasıyla artık herkes askerlik işlemlerini ilçemizde yapıyor. Yapılan polis merkezleriyle de Sultanbeyli'nin güvenliğine katkılar sunuldu. Bunların yanında yeni projelerimiz de hayat buluyor" dedi. Gölet'in yıllardır hayal halinde olduğunu ve bu zamana kadar bir türlü hayata geçirilmediğini ifade eden Başkan, "Gölet'te temel atıldıktan sonra hummalı bir çalışma başladı ve devam ediyor. Her şey şekillendi. Gölet artık martıları misafir eder konumda. Bu projelerle birlikte 400 yataklı devlet hastanemizin de inşası devam ediyor. Dereler ilçemizin büyük sorunlarındandı. Ama artık dere ıslah çalışmalarımızda başladı" dedi. İlçe de yeni yapılan okullarla eğitimin de kalitesinin arttığının altını çizen Keskin, "Son üç yılda 16 yeni okul eğitime kazandırıldı. Bu sene de 7 tane yeni okul yapılıyor" dedi.

""

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin'den sonra konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, "İlçemiz kalkınma ve değişme evresine girdi. Sorunlarımızı geride bırakıyoruz. İlerleyen dönemler de bu kalkınma daha da hızlanacak" dedi.

Ardından mahalle sakinleri Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve ekibine sorularını yöneltti.

""
""
""
""

 
""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3