Başkan Hasan Can'dan kamuda kılık kıyafet özgürlüğü kampanyasına destek

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Memur-Sen'in ‘Kamuda...

Başkan Hasan Can'dan kamuda kılık kıyafet özgürlüğü kampanyasına destek

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Memur-Sen'in ‘Kamuda...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Başkan Hasan Can'dan kamuda kılık kıyafet özgürlüğü kampanyasına destek

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Memur-Sen'in ‘Kamuda Kılık Kıyafet Özgürlüğü İçin 10 Milyon İmza' kampanyasına destek vermek için Ümraniye Meydanı'ndaki imza standını ziyaret ederek imza attı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Memur- Sen tarafından başlatılan ve halkın geniş katılımıyla devam eden “Kamuda Kılık Kıyafet Özgürlüğü için 10 milyon imza” kampanyasına destek vermek için, Eğitim-Bir-Sen şubesinin Ümraniye Meydanı'ndaki imza standını ziyaret ederek imza attı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Eğitim-Bir-Sen 3 No'lu Şube Başkanı Erol Ermiş, Bem-Bir-Sen 7 No'lu Şube Başkanı Niyazi Karakoç ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan'ın da bulunduğu stantta kısa bir konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen 3 No'lu Şube Başkanı Erol Ermiş, 18 gündür devam eden imza kampanyasına verdikleri destekten dolayı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkür etti. Daha sonra söz alan Başkan Hasan Can;  “Artık Türkiye, yasakların olmadığı bir özgürlük ülkesidir. Kamuda da kılık kıyafet özgürlüğünü destekliyoruz. Ümraniye'de toplanan 100.000'e yakın imza, Ümraniyelilerin duyarlılığını göstermiştir. Bu kampanyayı yürüten Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen'e gösterdikleri özverili çalışmaları için teşekkür ederim” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3