Başkan Erdem, tatil günü bile işbaşında

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, gece-güdüz demeden sürdürdüğü yoğun çalışmalarını bu sefer de esnaf ziyareti ile sürdürdü.

Başkan Erdem, tatil günü bile işbaşında

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, gece-güdüz demeden sürdürdüğü yoğun çalışmalarını bu sefer de esnaf ziyareti ile sürdürdü.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Başkan Erdem, tatil  günü bile işbaşında

Yeni yılın ilk gününde; tüm resmi kurum ve kuruluşların yılbaşı tatili yaptığı günün erken saatlerinde Başkan Erdem'i karşılarında gören pazar esnafı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Fatih Mahallesi semt pazarında incelemelerde bulunarak programına başlayan Başkan İsmail Erdem, ‘hayırlı işler' dilediği esnafa hal ve hatır sordu, kendilerinden istek ve beklentilerini dinledi. Erdem, halkın kaliteli ve taze ürünleri almalarının önemli olduğunu belirterek,halk sağlığı ve beslenmesi açsından semt pazarlarının gerekli olduğunu belirtti.

Pazar esnafının kurduğu her tezgâhın başına giderek esnafla el sıkışan Başkan Erdem'e teşekkür eden esnaflar; “Başkanımız bizi zaman zaman ziyaret ederek bizlere işlerimizin durumunu sorar ve bizim dilek ve taleplerimizi dinler. Bizi yalnız bırakmadığı ve bizden ilgisini esirgemediği için kendisine teşekkür ederiz” dedi.


""

Programına Fatih Mahallesi esnafını ziyaret ederek devan eden Başkan Erdem, yol üstünde bulunan işyeri sahiplerine de uğradı. İşyeri sahiplerinin olumlu ve samimi ilgisi ile karşılaşan Erdem, zaman zamanda ikram edilen çayı içerek bazen de ayaküstü esnafla sohbet etti.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72