Avukatlardan birlik ve beraberlik çağrısı

Ümraniye Avukatlar Dostluk Grubu, bir restoranda verdiği yemekle birlik...

Avukatlardan birlik ve beraberlik çağrısı

Ümraniye Avukatlar Dostluk Grubu, bir restoranda verdiği yemekle birlik...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Avukatlardan birlik ve beraberlik çağrısı

Ümraniye Avukatlar Dostluk Grubu, bir restoranda verdiği yemekle birlik çağrısı yaptı. Çok olumlu geçen toplantıda avukatlar her ay düzenli bir şekilde bir araya geleceklerini söyledi.

Avukatlar Dostluk Grubu, her ay olduğu gibi periyodik olarak toplantılarına devam ediyor. Ümraniye'deki bir restoranda verdikleri bir yemekle seslerini duyurmaya çalışan 'Avukatlar Dostluk Grubu' kendi sorunlarını çözmek için bir araya geldi. Av. Semih Yörük'ün konuşmasıyla başlayan toplantı çok olumlu geçti. Av. Semih Yörük konuşmasında; "Daha güzel projelere imza atmak için bu dostluk grubunu kurduk. İnşallah sorunlarımızı bir yerlere taşımaya faydası olur" dedi.

Semih, konuşmasının devamında, "Bugünkü toplantıya gösterilen ilgi ve katılım bana çok büyük bir moral verdi. Bizim 'Avukatlar Grubu'nun içinde siyaset- cemaat ilişkisi içinde olan hiç bir arkadaşımız yer almamakta. Onun için daha iyi hizmet ve kendimizi ifade etmek konusunda var gücümüzle çalışacağız. Güçlü bir dernek olmak istiyorsak mutlaka hep beraber hareket etmeliyiz" dedi.

""

Daha sonra karşılıklı konuşmalarla devam eden toplantıda söz alan avukatlar, Baro'nun 4-5-Nisan 'Avukatlar Günü' olması münasebetiyle hiçbir mesaj yayınlamamasını kınadı. Dostluk Grubu; "Tüm avukatlar günümüz kutlu olsun. Evet sayısal anlamda bugün gerçekten de çok büyük bir katılım var. Bu da çok sevindirici bir durum. Bizim birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Bunu başarırsak kurumsal bir kimliğe kavuşmuş oluruz. İSPARK'la anlaşmaya varılırsa avukatlık kimliğimizle araçlarımızı ücretsiz park etme sorununu ortadan kaldırmış oluruz. İleriki günlerde İSPARK' la mutlaka böyle bir anlaşmaya varmamız iyi olur diye düşünüyoruz" şeklinde konuştu. Haber-Foto:Durmuş Acar

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72