Ataşehir'de camiler gülsuyu ile yıkandı!

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl Ramazan ayında bin 500 aileye iftar...

Ataşehir'de camiler gülsuyu ile yıkandı!

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl Ramazan ayında bin 500 aileye iftar...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir'de camiler gülsuyu ile yıkandı!

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl Ramazan ayında bin 500 aileye iftar için sıcak yemek, 3 bin 500 aileye de gıda paketi dağıtılırken, düzenli olarak ibadethanelerde yapılan iç ve dış temizlik çalışmaları artırıldı, camilerin bahçeleri gülsuyu kokulu dezenfektanlarla temizlendi.

 

Ataşehir Belediyesi tarafından, Ataşehir Kaymakamlığı ve mahalle muhtarlıkları aracılığı ile saptanan 3 bin 500 ihtiyaç sahibi aile için hazırlanan gıda paketleri belediyenin Sosyal Yardım İşleri ve Halkla İlişkiler birimlerince ailelere teslim ediliyor. Ayrıca Ramazan ayı süresince yine Kaymakamlık, Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve mahalle muhtarlarınca saptanan bin 500 aileye de iftar için Ataşehir Belediyesi Aşevi'nde hazırlanan sıcak yemek servisi yapılıyor.

Ramazan ayında ibadethanelerin daha yoğun ziyaret edilmesi nedeniyle Ataşehir Belediyesi temizlik ekipleri, düzenli olarak yaptıkları iç ve dış temizlik çalışmalarını artırdı. Dış temizlikte çevre temizliği yapılan ibadethanelerin; bahçeleri ve avluları gülsuyu kokulu dezenfektanlarla temizlenirken, iç temizlik çalışmalarında da halıları özel makinelerle yıkanıp, camları siliniyor. 

Ataşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan sokak şenlikleri de, Ramazan ayı süresince mahallelerde devam ediyor. Açıkhava sinemaları, parklarda animasyon gösterileri, gezici orkestra gibi çeşitli etkinlikler Ramazan ayı boyunca Ataşehirlilerle buluşuyor.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72