Ataşehir Giresunlular Derneği tam kapasite çalışıyor

Ataşehir Giresunlular Derneği'nin geleneksel kahvaltı programında bu sefer..

Ataşehir Giresunlular Derneği tam kapasite çalışıyor

Ataşehir Giresunlular Derneği'nin geleneksel kahvaltı programında bu sefer..

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Ataşehir Giresunlular Derneği tam kapasite çalışıyor

Ataşehir Giresunlular Derneği'nin geleneksel kahvaltı programında bu sefer kanaat önderleri biraraya geldi. Kahvaltıya CHP Ataşehir Ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak da katıldı.

 

Ataşehir Giresunlular Derneği'nin başlattığı kahvaltı programının ilki, Fetih Mahallesi Miss Konyalı Kafe'de yapıldı. Toplantıda, bölgedeki kanaat önderleri ve hemşerilerilerden oluşan 55 kişilik bir katılım sağlandı. Toplantıya, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak da katıldı. Toplantıda değerlendirme ve görüş alışverişi yapıldı.

Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Gürbüz Ekinci, yaptığı selamlama konuşmasında, "Giresun'un Giresunlunun gücünü her yerde göstermek istiyoruz, bunu hep beraber başarmalıyız. Bizler, burada olduğu gibi değerli Giresunlu hemşerilerimizi bu çatı altında toplayarak Giresunlulara daha fazla nasıl hizmet veririz diye düşünmekteyiz" dedi.
"İstanbul'da hemşericilik artık çok açık şekilde yapılıyor" diyen Ekinci, "Her il kendi hemşerisini kolluyor, koruyor, devlet kurumlarında öncelik tanıyor, darda kalanlara yardımcı oluyor. Bizler de yönetici olarak, arkadaşlarımız ile hemşerilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ve olacağız. Herkesin sorunlarını ve sıkıntılarını paylaşacağı ve çözüm bulacağı bir dernek yönetimi olacağız. Buradaki amacımız, hemşerilerimiz ile beraber ''bir olmak, birlik olmaktır'. Böyle olursa geleceğe daha güvenle bakarız, birlik olamaz isek yok olur gideriz. Katılımızdan dolayı yönetici arkadaşlara ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72