Ataşehir denetlendi

Ataşehir'de hızla devam eden projeleri Başkan İlgezdi, her gün yerinde denetliyor

Ataşehir denetlendi

Ataşehir'de hızla devam eden projeleri Başkan İlgezdi, her gün yerinde denetliyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ataşehir denetlendi

Ataşehir denetlendi

FLASHABER / Ataşehir'de hızla devam eden projelere ilişkin çalışmaları her gün yerinde denetleyen Belediye Başkanı Battal İlgezdi,  yılbaşında hizmete açılması planlanan Nazım Hikmet ve Deniz Gezmiş parkları ile ev kadınlarının resim kursu aldıkları Anarenkler Sanat Kursu'nda çalışmaları izledi. Türkan Saylan Tıp Merkezi'nde de incelemelerde bulunan İlgezdi, tıp merkezinde muayene olan Ataşehirlilerle sohbet etti.

""

Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, Haluk Tamgaç, Anarenkler projesini hazırlayan Sağlık İşleri Müdürü Gamze Akkuş İlgezdi ile SODEV kurucusu ve Kültür eski Bakanı Ercan Karakaş'la birlikte Anarenkler Kurs Merkezi'ne gelen Başkan Battal İlgezdi, eline ilk kez resim kalemi ve boya fırçası alan ev kadınlarının çalışmalarını izledi.

""

Merkezde resim kursunun yanı sıra hukuk, sağlık, sanat gibi konularda uzman konuklarla sohbet toplantılarına katılan Ataşehirli ev kadınları, Evin dört duvarı arasına sıkıştırılmak istenen yaşamlarında bu kursun kendileri için açılan bir pencere olduğunu söyledi.

Kadınların çalışmalarını inceleyen Başkan İlgezdi de burada yapılan resimlerin sergilenmesi için hazırlık yapılmasını istedi. İlgezdi, Kadınlar her alanda aktif yaşamın içinde olmalı. Sosyal yaşamdan siyasete kadar her alanda kadınlar toplumun itici gücüdür. Biz, belediye olarak kadınların her projemizin içinde olmasını istiyoruz dedi.

""

Daha sonra Türkan Saylan Tıp Merkezi'ne giden İlgezdi, burada bulunan vatandaşlarla sohbet etti ve Tıp Merkezi'nde ki çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Kültür eski Bakanı Ercan Karakaş ve Başkan yardımcıları ile Ataşehir'de yapımı devam eden parkları da gezen Başkan İlgezdi,

Nazım Hikmet Parkı ve Deniz Gezmiş Parkı'nın en kısa zamanda Ataşehirlilerin hizmetine açılacağını belirtti. Başkan İlgezdi, Bulduğumuz her metre boş alanı yeşillendireceğiz. Ataşehirliler, spor yapmak, temiz hava almak, çeşitli sanat ve kültürel etkinlikler için başka ilçelere gitmeyecek dedi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3