Aşçılar sertifikalarını törenle aldı

Kartal Belediyesi Aşçılık okulu, 2012-2013 eğitim dönemi mezunlarını verdi.

Aşçılar sertifikalarını törenle aldı

Kartal Belediyesi Aşçılık okulu, 2012-2013 eğitim dönemi mezunlarını verdi.

10 Temmuz 2013 Çarşamba 15:15
Aşçılar sertifikalarını törenle aldı

Kartal Belediyesi aşçılık okulu sertifikalarını aldı

 

Kartal Belediyesi Aşçılık okulu, 2012-2013 eğitim dönemi mezunlarını verdi. Hürriyet Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde düzenlenen törenle 116 kursiyer sertifikalarını aldı. Geleceğin aşçıları sertifikalarını ve plaketlerini Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Fügen Mavi, Kartal Halk Eğitim Merkezi Müdürü Resul Özdemir ve Kartal Halk Eğitim Aşçılık Okulu öğretmeni Ender Demir’in elinden aldı.

Hürriyet Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde düzenlenen törende konuşan Kartal Belediye Başkan Yardımcı Fügen Mavi, Kartal Belediyesi’nin kadınları iş hayatına teşvik ettiğini vurgulayarak, mezun olan kursiyerlere çalışma hayatında başarılar diledi. Tören kursiyerlerin hazırladığı yemek, pasta ve tatlı sunumuyla son buldu.

11 aylık aşçılık eğitimini tamamlayan kursiyerler, dünya mutfağından, yöresel yemeklerin yapımına, meze, çorba çeşitlerinden, tatlı ve pasta yapımına kadar öğrenme ve tatbik etme olanağı yaşadılar. Eğitimlerini tamamlayan sertifikalarını alan kursiyer aşçı ve aşçı yardımcısı ünvanlarıyla restoranlarda, otellerde, huzur evlerinde ve kreşlerde çalışabilecek.Kartal Belediyesi Aşçılık Okulu’ndan bugüne kadar dört yıl içinde 420 kursiyer sertifika aldı.

"" 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 10.07.2013 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72