Altınok Öz Vatandaşlarla Oruç Açtı

Kartal Belediyesi ilçe genelinde organize ettiği toplu iftar programlarıyla,...

Altınok Öz Vatandaşlarla Oruç Açtı

Kartal Belediyesi ilçe genelinde organize ettiği toplu iftar programlarıyla,...

01 Temmuz 2014 Salı 16:00
Altınok Öz Vatandaşlarla Oruç Açtı

Başkan Altınok Öz Vatandaşlarla Oruç Açtı

 

Kartal Belediyesi ilçe genelinde organize ettiği toplu iftar programlarıyla, ilçe sakinlerini aynı masada buluşturdu. Kartal Belediyesi’nin iftar sofrasında buluşan vatandaşlar aynı sofrayı paylaşarak iftar yaptı. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartallı vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya gelerek Ramazan ayının coşkusunu ve bereketini paylaştı.

 

Kartal Soğanlık Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde verilen iftar yemeğinde vatandaşlarla buluşarak orucunu açan Başkan Altınok Öz, tüm İslam aleminin mübarek ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, ramazan ayının kardeşlik, dostluk ve paylaşımı arttırdığının üstünü çizdi.

 

Kartal Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Ali Apaydın, Hüsnü Yeşilyurt, Özel Kalem Müdürü  Mustafa Fehmi Okay, Meclis üyesi Mustafa Yüksel, Halil Şener, Şahkulu Sultan Dergahı mütevelli heyetinden Hüsniye Takmaz ve vatandaşlar katıldı.

 

Kartal Belediyesi tarafından Kartal’da 14 sabit, 6 açık hava olmak üzere 20 farklı noktada oluşturulan iftar sofralarında vatandaşların buluştuğuna dikkat çeken Başkan Altınok Öz, “Farklı iftar noktaları ile vatandaşlarımızı iftar sofralarında buluşturuyoruz. İftarda vatandaşlarımız aynı sofrayı paylaşarak birlik ve beraberlik içinde ramazan ayının heyecanını hep birlikte yaşıyor. Biz Kartal Belediyesi olarak yaptığımız bu çalışma ile Ramazan ayında halkımıza anlamlı bir hizmet sunuyoruz. Ayrıca Kartal Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Acil Servis otoparkı önünde hem iftar hem sahur yemeği veriyoruz. Çünkü o çevrede halkın yemek yiyebileceği bir alan yok.” dedi.

 

İftar yemeğinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Altınok Öz, yemeklerin servis edildiği bölüme geçerek çalışmalara yardımcı oldu. Vatandaşlara yemek dağıtan Öz, çocuklara gösterdiği hassasiyeti ve sevgisini yine gözler önüne serdi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 01.07.2014 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72