Ak Parti Çekmeköy'de durmak yok

Ak Parti Çekmeköy ilçe teşkilatı Taşdelen'den sonra Çekmeköy merkezde de kurduğu 'Ak Nokta' ile ilgi topluyor.

Ak Parti Çekmeköy'de durmak yok

Ak Parti Çekmeköy ilçe teşkilatı Taşdelen'den sonra Çekmeköy merkezde de kurduğu 'Ak Nokta' ile ilgi topluyor.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ak Parti Çekmeköy'de durmak yok
Ak Parti Çekmeköy'de durmak yok
Ak Parti Çekmeköy ilçe teşkilatı Taşdelen'den sonra Çekmeköy merkezde de kurduğu  'Ak Nokta' ile ilgi topluyor. Partiye kayıtların da yapıldığı Ak Nokta'da bazı CHP'lilerin de üye olması dikkat çekiyor.
Ak Parti Çekmeköy; gerek yaptıkları ziyaretler, gerekse çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Taşdelen'de kurulan Ak Nokta mobil istasyonu bu sefer de Çekmeköy merkezde ilgi odağı oldu. Çekmeköy merkezde kurulan 'Ak Nokta' mobil istasyonunda üye kaydının yanısıra halkın nabzı da tutuluyor. Geçtiğimiz günlerde kurulan mobil istasyonun ilk günden ilgi toplaması dikkatlerden kaçmadı. Mobil istasyonun açılışına İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Muammer Bilici ile Mikail Azaklı da katıldı.
Mobil istasyonun açılışıyla birlikte başlayan partiye üye kayıtları büyük ilgi gördü. Kayıt işlemlerine katılan İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel'in, oluşan olumlu havadan memnun olduğu dikkatlerden kaçmadı. Kaydı yapılan bazı üyelere  rozetleri takıldı. Rozetleri takılanların bazılarının CHP'li işadamları olduğunun söylenmesi  ise ayrı bir ilgi odağı oldu.     
Sivaslılar Vakfı'na
nezaket ziyareti
Ak Parti Çekmeköy İlçe Teşkilatı kurulduktan sonra kendilerini  ziyarete gelen ve kutlayan Sivaslılar Vakfı yönetimine iade-i ziyarette bulundu.
Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sivaslılar Vakfı'nı ziyaret eden Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, kendilerine olan destekten ötürü vakıf yönetimine teşekkür etti. Karşılıklı fikir alış verişinin bulunulduğu ziyarette vakıf başkanı Seyit Poyraz  yapılan çalışmalar hakkında  bilgi verdi. Yapılan her güzel hizmetin arkasında olduklarını söyleyen Başkan Poyraz, vakfı Çekmeköy'e taşıma düşüncelerinin de olduğunu söyledi. İlçe Başkanı Yüksel ise, Çekmeköy'de büyük nüfus potansiyeli bulunan Sivaslılar'la son derece iyi ilişkiler içinde olduklarını söyleyip yine vakıf yönetiminde bulunan, ayrıca kendi ilçe yönetim kurulu üyeleri olan Yılmaz Sezgin ve Mustafa Topak'tan da son derece memnun olduğunun altını çizdi.
Gürhan Demirtaş

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3