50. yılını coşkuyla kutladılar?

Erzincan'ın İliç İlçesi'ne bağlı Doruksaray Köyü 50.yılını kutladı.

50. yılını coşkuyla kutladılar?

Erzincan'ın İliç İlçesi'ne bağlı Doruksaray Köyü 50.yılını kutladı.

17 Mart 2013 Pazar 18:02
50. yılını coşkuyla kutladılar?

Erzincan'ın İliç İlçesi'ne bağlı Doruksaray Köyü 50.yılını kutladı. Görkemli bir kutlamayla üyelerine büyük moral veren dernek, çok sayıda iş adamı ve siyasetçiyi de konuk etti. Geceye katılanlar arasında; Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Yardımcısı M.Zeki Ateş, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Ataşehir Zabıta Müdürü Göksel Sarımaden, Ataşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Kanber Bey, Faruk Kos ve çok sayıda şirket sahibi vardı. Gece başlamadan önce Doruksaray Köyü Kurucu Dernek Başkanı İbrahim Sağ ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından geceye devam edildi. Üyelerine güzel vaatler veren dernek yönetimi herkesten tam not aldı.

 

""

Doruksaray Köyü emin ellerde

 

Dernek Başkanı Feyzullah Köseoğlu, gecede yaptığı konuşmada, "Öncelikle bize bu derneği kuran sevgili abimiz İbrahim Sağ'a minnettarız.  Gerçekten de dile kolay tam 50 yıldır sizinle beraber aynı çatı altında dertlerimizi ve kederlerimizi paylaştık. Kimi zaman güldük, kimi zaman ağladık. Sorunlarımızı hep beraber çözdük. Gençlerimize, yöremizin örf ve adetlerini öğrettik. Ne mutlu bize ki böyle bir köyün insanlarıyız. Hiç merak etmeyin eski başkanlarımızdan devraldığımız bayrağı daha yükseklere çıkaracağımızı huzurunuzda ifade etmek istiyorum. Sözlerimi fazla uzatmadan söyleyeyim, aramızda çok değerli bir siyaset adamı var. Erzincan'ın yetiştirdiği genç bir delikanlıyı huzurunuza davet etmeden önce ben dernek yönetimi adına hepinize iyi eğlenceler diliyor, sözü sevgili Başkanımız Mustafa Sarıgül abimize vermek istiyorum" dedi

 

""
 

?Çaresizlerin çaresi olduk'

 

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de yaptığı konuşmada; "Öncelikle hoş geldiniz değerli hemşerilerim. 50. yılınızı kutluyorum. Bakıyorum da gözleriniz ışıl ışıl. Erzincan insanı çalışkan ve mert olur. Aynı zamanda da cömert olur, ekmeğini paylaşmasını iyi bilir. Benim yiğit kardeşlerim, Mustafa Sarıgül sadece Erzincan değil tüm Türkiye'nin yanında yer almaktadır. Bakın yollara, Şişli Belediyesi'nin yarım otobüsleri Türkiye'nin her yerinde. Trakya'dan Ege'ye, Karadeniz'den Marmara'ya kadar herkesin umudu olduk. Zamanında İstanbul'a göç etmiş bir evladımız ölmeden önce vasiyetinde der ki; ?ölürsem beni köyümün topraklarına gömün'. İşte bizler tam bu noktada Hızır gibi imdatlarına yetişiyoruz. Babasının, anasının veya kardeşinin vasiyetini yerine getirebilmek için büyük uğraş veren, çaresizlikten cenazelerini köyüne götüremeyenlerin çaresi olduk. Bizim kitabımızda insan ayırmak yoktur. Dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun bizim için herkesin başımızın üstünde yeri vardır" dedi. Sarıgül konuşmasını; "Ben buralara kolay gelmedim. Dişimle tırnağımla mücadele ederek geldim. İnşallah daha uzun seneler hep beraber oluruz. Geceniz hayırlı, uğurlu olsun. Hepinize iyi akşamlar diliyorum" diyerek noktaladı.

""

""

""

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72