Yeni transferler bomba gibi

Maltepespor yeni transferleriyle bomba gibi

Yeni transferler bomba gibi

Maltepespor yeni transferleriyle bomba gibi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Yeni transferler bomba gibi

Bu sezon 3. Lig'de mücadele ederek olan Maltepespor  13 yeni transferiyle tek hedefinin şampoyonluk oldğunu ilan etti. Yeni transferler için imza töreni düzenlendi.

 Geçen sezon BAL Ligi şampiyonu olup 3. Lig'e çıkan Maltepespor 13 yeni transfer yaptı. 14 kişi ile de sözleşme yenileyen Maltepespor, şimdilik 27 kişilik kadrosuyla sezona merhaba diyecek. Yapılan yeni tranflerlerle ile tek hedefinin şampiyonluk olduğunu ilan eden Maltepespor yönetimi,  imza töreni düzenledi.

Yeni tranferler basına tanıtılırken oyunculara tek tek imza attırıldı. Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Nuri Erkoç, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Yeni tranferlerle daha güçlü ve genç bir kadroyla yola devem edeceklerini söyleyen Başkan Erkoç, yeni sezonda basın ve taraftar desteğine ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Daragosta yapılacak maltepespor Tesisi'nin bitimi ile daha da güçleneceklerini söyleyen Erkoç, “Tesisin bir bölümü Maltepe belediyesi üstleniyor. Bu tesis bu klubün geleceğini garanti altına almaktır” dedi.

Daha sonra imza törenine geçildi. Teknik heyet ve oyuncular tek tek imza atttı.

Yeni transferler şu isimlerden oluşuyor; Ali Feyyaz Güngör (Çengelköy), Aykut Birkan Erol (İstanbulspor), Cihan Şentürk (Ümraniye),  Emir Can Aygül (Çatalca), Ertan Şahin (Tekirova), Gani Balkan (Fenerköy), Hüseyin Mete Yıldırım (Kartal BLD), Onur Mengi (Galata), Osman Kürşat Duman (Yalova), Serdar Sargın (Paşabahçe), Seyithan Demircan (Karagümrük), Uğur Araz (İfaspor) Muhammet Kurt (Tekarova)



""


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72