Rauf Denktaş lisesi yine şampiyon

Pendik Belediyesi'nin Gençlik Günleri ‘Liselerarası Futsal Turnuvası'nın...

Rauf Denktaş lisesi yine şampiyon

Pendik Belediyesi'nin Gençlik Günleri ‘Liselerarası Futsal Turnuvası'nın...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Rauf Denktaş lisesi yine şampiyon
Pendik Belediyesi'nin Gençlik Günleri ‘Liselerarası Futsal Turnuvası'nın finalinde, Rauf Denktaş Lisesi, Pendik Lisesi'ni 7-3'lük skorla yendi ve üst üste 2. kez şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Final maçından önce karşı karşıya gelen şöhretler karması ile Pendik karması arasında oynanan maçta ise eski futbolcular gösterdikleri performansla ve klas bilek hareketleriyle eski günlerini aratmadı.

‘Pendik Gençlik Günleri' kapsamında Kurtköy Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 15 gün süren Liselerarası Futsal Turnuvası'nın finalinde, Pendik Lisesi'ni 7-3'lük skorla yenen Rauf Denktaş Lisesi, şampiyon oldu. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada futbolcuların gösterdikleri performans göz doldurdu. Karşılaşmaya hızlı başlayan ve art arda Emrah'ın ayağından bulduğu gollerle skoru lehine çeviren Rauf Denktaş Lisesi bir ara rehavete kapılsa da karşılaşmadan farklı galip gelmeyi bildi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sevinç yumağı haline gelen futbolcular, beden eğitimi öğretmenleri ile birlikte başarılarını doyasıya kutladı. Madalyalarını alan futbolcular, şampiyonluk kupasını havaya kaldırırken heyecan ve sevinçleri görülmeye değerdi. Turnuvada ikinciliği elde eden Pendik Lisesi ise buruk bir sevinç yaşadı.

Turnuva üçüncüsü 80.Yıl Nuh Çimento Lisesi

Final maçından önce oynanan üçüncülük maçında, 80.Yıl Nuh Çimento Lisesi, Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi'ni yenerek turnuvayı kupayla kapatmanın sevincini yaşayan bir diğer takım oldu. 80.Yıl Nuh Çimento Lisesi, çekişmeli geçen maçta 5-4'lik skorla rakibini geçmeyi başarırken; maç bir hayli çekişmeli geçti. Maç sonunda madalya ve kupasını alan futbolcular heyecanlarını gizleyemezken, dördüncü olan Kırımlı Fazilet Olcay Anadolu Lisesi ise dördüncülük madalyası ile teselli buldu.

 Şöhretler döktürdü

Turnuva esnasında oynanan gösteri maçında Pendik Karması ile Şöhretler Karması karşı karşıya gelirken; eski milli futbolcular yeteneklerinden hiçbir şey kaybetmediklerini gösterdi. Eski milli futbolcular; Beşiktaşlı Metin Akçevre, Fenerbahçeli Hakan Tecimer, Erdi Demir, Zafer Tüzün ile Galatasaray ve Fenerbahçe'de oynayan Semih Yuvakuran, şöhretler karmasını oluştururken; maç esnasında ortaya koydukları performansla ve ince bilek hareketleriyle adeta futbol gösterisi yaptı. Şöhretler karmasının 9-6 üstünlüğü ile sona eren maçta tribündeki izleyiciler birbirinden ilginç ve güzel golleri izlemenin keyfini yaşadı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte mütevazı hareketleri ile herkesin takdirini kazanan futbolcular ile seyirciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3