Merhum Aydın Gülmez, Futbol turnuvası ile anıldı

Sarıgazi Spor Kulübü geçen sene koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kulübün yönetim kurulu üyesi anısına futbol turnuvası düzenledi.

Merhum Aydın Gülmez, Futbol turnuvası ile anıldı

Sarıgazi Spor Kulübü geçen sene koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kulübün yönetim kurulu üyesi anısına futbol turnuvası düzenledi.

31 Temmuz 2021 Cumartesi 18:16
Merhum Aydın Gülmez, Futbol turnuvası ile anıldı

Sarıgazispor Kulübü Yine anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Geçen sene koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kulübün yönetim kurulu üyesi anısına futbol turnuvası düzenledi. Turnuvaya ilgi büyük oldu. Merhum Aydın Gülmez yad edilirken katılımcılar, Pandemi döneminde bir araya gelme fırsatı buldu. Sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Siyasi parti ilçe başkanları, işadamları, basın mensupları, spor severler ve minik sporcuların aileleri yaz sıcağında turnuva katılım göstermeleri oldukça anlamlıydı.

Turnuvaya; Sarıgazi spor, Sancaktepe Spor Kulübü, Yenidoğan Spor kulübü, Zigana Spor, Samandıra Spor Kulübü, Ortadağ ve Sancaktepe Belediye Gençlik Kulübü takımları katıldı. Eleme usulü ile yapılan müsabakalarda kazanan dostluk oldu. Turnuvanın sonunda ise Merhum Aydın Gülmez’in arkadaşlarının kendi aralarındaki müsabakası sahne aldı.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakada yine dostluk ve arkadaşlık kazandı. Son derece renkli ve heyecana sahne olan turnuvada, katılımcılara madalya ve plaketlerde takdim edildi. Hem minik oyunculara hem de, kulüp yöneticilerine, basın mensuplarına ve katlı sunan katılımcılara madalya ve plaket takdim edildi. Bu anlamlı organizasyona ev sahipliği yapan Sarıgazi Spor Kulüp Başkanı Serdar Turhan, katılımcılara teşekkür ederken, ‘’ Dostumuz, merhum yönetim kurulu üyesi arkadaşımız Aydın Gülmez’e tekrar rahmet diliyorum. Bu turnuva ile kendisini anmak istedik. İşinden, hastalığından ve şehir dışında olupta gelmek isteyip, kalpleri bizimle olan herkese, yönetimim adına teşekkür ederim.  Bu sıcak Temmuz gününde yanımızda olan herkese minnet duygularımı iletiyorum’’ dedi. Organizasyonda büyük emeği olan Sarigazi Spor Kulübü yönetici Daimi Derin de katılımcılara gazetemiz aracılığı ile teşekkür etti.

Son Güncelleme: 31.07.2021 18:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72