Medya Kupası heyecanı başladı

Ümraniye Medya Kupası Hekimbaşı Spor Tesisleri'nde başladı

Medya Kupası heyecanı başladı

Ümraniye Medya Kupası Hekimbaşı Spor Tesisleri'nde başladı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Medya Kupası heyecanı başladı

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl 4.'sü yapılacak olan Ümraniye Medya Kupası Hekimbaşı Spor Tesisleri'nde başladı. Kura çekilişinde konuşan Başkan Hasan Can, her yıl gösterdikleri ilgi nedeniyle medya organlarına teşekkür etti.

Ümraniye Belediyesi'nce bu yıl 4. kez yapılacak Ümraniye Medya Kupası'nın fikstür çekimi, düzenlenen bir törenle yapıldı. Ümraniye Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapılan çekime, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Beşiktaş Spor Kulübü Futbolcusu Necip Uysal, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ile davetliler katıldı.

Başkan Can: “Kupaya centilmenlik damga vursun”

Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu yıl 4. kez düzenleyecekleri Medya Kupası'nın her yıl tüm medya organlarının katılımı ile yapılan muhteşem bir futbol şölenine dönüştüğünü söyledi. Başkan Hasan Can, futbolun takım ruhu ve centilmenlik esasına dayalı önemli bir spor dalı olduğuna dikkat çekerek, 4. Ümraniye Medya Kupası'nın geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da aynı coşku ve kardeşlik ortamında geçmesini diledi.

Daha sonra, Türkiye'de yayın yapan tüm ulusal TV ve gazetelerin katılımı ile başlayan 4. Medya Kupası fikstürünü Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti İlçe Başkanı Celal Erdoğan, Beşiktaş Spor Kulübü Futbolcusu Necip Uysal, birlikte çekti.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72