Keny Miller'ın büyük ayıbı!

Bursa formasını sitenin çöpüne atarak ülkesine döndü.

Keny Miller'ın büyük ayıbı!

Bursa formasını sitenin çöpüne atarak ülkesine döndü.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Keny Miller'ın büyük ayıbı!

Taraftarın el üstünde tuttuğu yıldız golcü elinde kalan Bursaspor formaları ve malzemelerini kaldığı sitenin çöpüne atarak ülkesine döndü.

Bursaspor'da sadece 6 ay oynamasına karşın taraftarın sevgilisi haline gelen usta golcü Kenny Miller, ülkesine dönerken skandal denilebilecek bir ayıba imza attı.

 

Eşinin uyum sağlayamadığını bahane ederek Galler'in Cardiff City takımına transfer olan Kenny Miller'ın boşalttığı lüks daireyi temizlemeye giden şirket görevlileri golcünün giydiği Bursaspor formalarını sitenin çöpünde bulunca skandal ayıp ortaya çıktı.

 

ANTRENMANDA CEP TELEFONU İLE KONUŞTU

Bursapor'un Avusturya'nın Bad Bleiberg kasabasında yaptığı sezon başı kampına Kenny Miller damgasını vurmuştu. Büyük umutlarla Glasgoww Rangers'tan transfer edilen İskoç golcü, eşinin Bursa'ya alışamadığını ileri sürüp takımdan ayrılabilmek için elinden geleni yaptı.

 

Bleiberg'te ki antrenmanlarda cep telefonu konuşmalarıyla takımın huzurunu kaçıran ve hiçbir takım arkadaşıyla konuşmayan Miller, bu davranışları sebebiyle Ertuğrul Sağlam tarafından kadro dışı bırakılıp Galler'in Cardiff City takımına transfer oldu. Miller, giderken yaptıklarıylada tüm Bursaspor camiasını hayal kırıklığına uğrattı.

 

FORMASINI SAKLAMAK YERİNE ÇÖPE ATTI

Bursaspor'da 6 ay içerisinde taraftarın sevgilisi haline gelen usta golcü, Avusturya kampından ayrıldıktan sonra Bursa'ya dönerek evindeki eşyaları toplamaya başladı. Balat Ormanı'nda özel bir sitede oturan yıldız oyuncu bavullarını topladı. Elinde kalan Bursaspor formalarını ise çöpe attı.

 

Miller'in oturduğu daireye gelen özel temizlik yetkililerinin çöpe atılan forlamarı farketmesiyle skandal ayıp ortaya çıktı. Bursaspor'dan ayrılmak için var gücüyle çalışan İskoç golcünün yaptığı bu son ayıp başta taraftar olmak üzere tüm Bursaspor camiasını üzdü.

Kaynak:Habertürk

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3