Katibim'in Şöhretler Maçını Dostluk Kazandı

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği 26. Uluslararası Katibim Kültür ve Sanat...

Katibim'in Şöhretler Maçını Dostluk Kazandı

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği 26. Uluslararası Katibim Kültür ve Sanat...

22 Eylül 2014 Pazartesi 11:06
Katibim'in Şöhretler Maçını Dostluk Kazandı

Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği 26. Uluslararası Katibim Kültür  ve Sanat Festivali kapsamında ’Şöhretler Maçı’ yapıldı. Hami Mandıralı’nın şutları ve çalımlarıyla damga vurduğu maç 7-7 berabere bitti.

 

Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Meclis üyelerinden oluşan Üsküdar Belediye Spor ile Hami Mandıralı, Recep Çetin, Hasan Vezir, Soner Tulungüç gibi bir dönemin ünlü Milli futbolcular ve spor yazarlarından oluşan Şöhretler takımı arasındaki maçta dostluk kazandı.

 

Şöhretler Maçı, Üsküdar Emniyet Mahallesi’ndeki Vezirspor Tesisleri’nde yapıldı. 8’er kişilik iki takımın mücadele ettiği maçta Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ve Üsküdar İlçe Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’de top koşturdu. 

 

Maçta rakipler birbirlerini yenmek için ter dökerken zaman zaman eğlenceli anlar yaşandı. Oyuncuların sık sık birbirleriyle şakalaştığı maçta hiçbir oyuncu sarı ve kırmızı kart görmedi. 7-7’lik skorla berabere biten maçın sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Servet Yardımcı, ve TFF Tahkim Kurulu Başkanı Engin Tuzcuoğlu ile Cüneyt Tanman’ın da izlediği maç sonrası Üsküdar  Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, halı saha geleneğini bozmayarak bütün oyunculara öğlen yemeği ve baklava ısmarladı.

 

‘’HER BAŞKAN SAHAYA İNMELİ’’

Başkan Türkmen, ‘26. Katibim Kültür ve Sanat Festivali’’ hakkında bilgi verirken, oynanan maçı yorumladı. Türkmen, ‘’ Tribünden izlemekle bu iş olmaz. Her başkan sahaya inmelidir. Ben yeşil sahaya da indim. Güzel bir festival, güzel bir maç. Tabiki dostluk kazandı, puanları paylaşmış olduk. Vatandaşlarımızı spora, sanata ve kültüre doğru yönlendiriyoruz. Festival kapsamında etkinliklerimiz devam edecek’’ diye konuştu.

 

‘FİLELERİ YIRTAN’ MANDIRALI, MAÇA EŞİTLİĞİ GETİRDİ

 

Türkiye futbol tarihinde "fileleri yırtan" lakabıyla tanınan Trabzonsporlu eski futbolcu Hami Mandıralı maça eşitliği getiren isim oldu. Mandıralı, spor yazarları ve eski futbolculardan oluşan takımdan, 6-2 geriye düşen Üsküdar Belediye Spor üyeleri takımına geçerek eşitliği sağladı. Mandıralı, maçta kendi takımlarının daha iyi oynadığını ancak dengeyi kurmak için mavi forma giyerek rakip takıma geçtiğini belirterek ‘’Dostluk kazandı’’ dedi.

 

 

Son Güncelleme: 22.09.2014 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3