Kartal Uçamadı

Bank Asya 1. Lig'de Kartalspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenişemedi.

Kartal Uçamadı

Bank Asya 1. Lig'de Kartalspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenişemedi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kartal Uçamadı
Kartal evinde de uçamadı
Bank Asya 1. Lig'de Kartalspor ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenişemedi. Kartalspor bu beraberlikle yinede üst sıralardaki yerini korudu.
Maçın ilk devresi G.Antep BB'nin, son devresi ise Kartalspor'un üstünlüğü altında geçin maçta seyirciler heyecanlı bir futbol maçı seyretti. İlk 2 maçını kazanarak Bank Asya 1.Lig'e flaş bir başlangıç yapan Gaziantep BB 4. haftada Kartalspor'un konuğu idi. Ev sahibi ekip ilk yarım saat içinde 2-0 geriye düştüğü maçtan son yarım saatte bulduğu gollerle 1 puanı kurtarırken Güneydoğu ekibi ise deplasmandaki yenilmezliğini sürdürdü. Maç karşılıklı atılan 2'şer golle 2-2 berabere bitti.
Stat: Kartal
Hakemler: Fethi Serkan Koçak, Özgür Ertem, Hakan Eygü
Kartalspor: Soner, Yasin, Zafer Şahin, Süleyman, Selçuk, Gökhan (Dk. 90 Mehmet Karaman), Mehmet Öncan (Dk. 44 Abdoulaye), Emirhan, Zafer Çevik (Dk. 73 Christian), Ümit, İskender
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Eser (Dk. 80 Samet), Cihan, Fatih, Mustafa Şahintürk, Cafercan (Dk. 66 Mustafa Çalış), Uğur, Kadir, Osman, Onur, Gökhan, Da Silva (Dk. 67 Efecan)
Goller: Dk. 17 Cafercan, Dk. 30 Mustafa Şahintürk (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor), Dk. 60 Süleyman, Dk. 77 İskender (Kartalspor)
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72