Kartal Belediyespor Satranç Türkiye Kulüpler Şampiyonasında İstanbul’u Temsil Edecek

Kartal Belediyespor Satranç Türkiye Kulüpler Şampiyonasında İstanbul’u Temsil Edecek

29 Mayıs 2018 Salı 12:15
Kartal Belediyespor Satranç Türkiye Kulüpler Şampiyonasında İstanbul’u Temsil Edecek

Kartal Belediyespor Satranç Kulübü, İstanbul Anadolu Grubu Satranç Turnuvasında birinci olarak 08-15 Temmuz 2018’de Konya’da yapılacak Türkiye Kulüpler Şampiyonası'nda İstanbul'u temsil etmeye hak kazandı. Turnuvaya Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Satranç Temsilcisi Turnuva Direktörü Özgür Acar, Kartal Belediyespor Başkanı Serkan Budak, Kartal Belediyespor Satranç Antrenörü Besim Baş, sporcular ve aileleri katıldı. Turnuvanın baş hakemliğini Nursel Yıldırım yaparken, hakemler Adem Öz, Mustafa Abanoz ve Nazım Erbay da yer aldı.

12 -27 Mayıs tarihlerinde Kartal Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı 2017-2018 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası İstanbul Anadolu Grubu Kulüpler Birinciliği Turnuvası’na Kartal Belediyespor, Kartal Gücü, Kartal Başarı Spor ve Soğanlık Spor olmak üzere 4 takımla katılan Kartal, Kartal Belediyespor’un 6 maç ve 11 puanla birinci olmasıyla şampiyonluğunu ilan etti. Konya’da yapılacak Türkiye Kulüpler Şampiyonası finalinde Kartal Belediyespor, 8-15 Temmuz tarihinde İstanbul’u temsil edecek.

Turnuvanın Şampiyonu Kartal Belediyespor

Kartal Belediyespor, 6 maç 11 puanla 1.lik kürsüsünde yerini alarak üstün bir başarıyla şampiyon olurken Özel Denizatı İ.Ö.O Spor Kulübü ikinci, Bağlarbaşı Spor Kulübü de üçüncü oldu. Kartal Belediyespor ‘un 1. olduğu turnuvada Kartallı diğer ekipler; Soğanlık Spor Kulübü Derneği beşinci, Kartal Gücü Spor Kulübü altıncı, Kartal Başarı Spor Kulübü ise yedinci oldu.

Kartal Belediyesi hizmet binasında gerçekleşen 2017-2018 İstanbul Kulüpler Anadolu Grubu Satranç Turnuvası’nda yer alan İstanbul satranç kulüpleri ve federasyon yetkilileri, satranç sporuna verdiği destek ve ev sahipliği nedeniyle Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'e teşekkür etti ve Kartal'a getirdikleri üstün derecelerden dolayı Kartal Belediyespor’u tebrik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72