Karatecilerimiz İtalya'yı Salladı

İtalya'nın bari şehrinde yapılan 20. Akdeniz Karate şampiyonasında Karate...

Karatecilerimiz İtalya'yı Salladı

İtalya'nın bari şehrinde yapılan 20. Akdeniz Karate şampiyonasında Karate...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Karatecilerimiz İtalya'yı Salladı

İtalya'nın bari şehrinde yapılan 20. Akdeniz Karate şampiyonasında Karate Milli takımımızdan müthiş başarı.

Sporcularımız İtalya'nın Bari Kentinde Düzenlenen 20. Akdeniz Ümit Genç ve 21 Yaşaltı Karate Şampiyonasına damgalarını vurdular. Türkiye Akdeniz şampiyonasında 8 Altın, 4 Gümüş ve 10 Bronz madalya kazanarak genel sıralamada ikinciliği elde etti.

Genel klasmanda ikinci olan Karate Milli takımımız üstün performansıyla göz doldurdu. Bu şampiyonada milli takımımızda olan Ümraniye'den Alparslan Yamanoğlu Ümitler kategorisi 70 kg de yarışarak dört maç yapıp rakiplerine hiç puan vermeden şampiyon olarak istiklal marşımızı dinletip bayrağımızı göklere çekmeyi başarmıştır.

Ekim ayı içerisinde Malezya da yapılacak olan dünya karate şampiyonası için çalışmalar devam edeceğini ifade eden federasyon yetkilileri, Karate milli takımımız İstanbul Open şampiyonası için kampa girecektir. Öte yandan Malezya'da yapılacak olan dünya şampiyonası için Karate Milli Takımımız hazır durumda olduklarını ifade ettiler.

Milli Takıma Karşılama

Karate Milli Takımı havalimanında karşılandı. İKAD yönetimi adına Sabri Bağış; “Karate Milli takımını havalimanından karşılamak için Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Ümraniye'den otobüs kaldırmıştır. Milli takımımız görkemli bir şekilde karşılanmıştır.  Belediye Başkanımız Hasan Cana spora verdiği desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde konuştu

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3