İyi başlangıç, Çekmeköy, Çamlıca'yı ‘4'ledi

İstanbul Süper Amatör Lig 6. grubun iddialı ekiplerinden Çekmeköyspor,...

İyi başlangıç, Çekmeköy, Çamlıca'yı ‘4'ledi

İstanbul Süper Amatör Lig 6. grubun iddialı ekiplerinden Çekmeköyspor,...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
İyi başlangıç, Çekmeköy, Çamlıca'yı ‘4'ledi

İstanbul Süper Amatör Lig 6. grubun iddialı ekiplerinden Çekmeköyspor, 2. grup ekiplerinden Çamlıcaspor'u Alemdağ Stadı'nda oynadığı hazırlık karşılaşmasında farklı skorla galip ayrıldı. 4-0

Maçın tamamında oyuna hakim olan taraf Çekmeköy idi. Karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında Özkan'ın düşürülmesi ile kazanılan penaltı atışını değerlendiren Okan, gol perdesini açtı. 19.dakikada sağdan kullanılan köşe atışında, geçtiğimiz yıl Ataşehir Doğuş'taki başarılı sezonundan sonra Çekmeköy'e katılan Yusuf boş bırakılmasını affetmedi.2-0.

30. dakikada Özkan, Çamlıca savunmasının uzaklaştıramadığı topu kale içine yollayarak farkı üçe çıkarttı. 40.dakikada ise Erdal, Çamlıca savunmasının yeni bir hatasından faydalanarak skor tabelasını dörtledi.

İkinci yarıda Çekmeköy yine oyuna hakim oldu ancak rahat oyunu nedeniyle yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Çamlıca ise cılız ataklarında birkaç önemli fırsat yakaladıysa da Çekmeköy kalecisi Mesut'u aşamadı. İkinci yarıda başka gol olmayınca karşılaşma 4-0 sona erdi.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72