Güreşte 1. Lig'e yükselme heyecanı

Sancaktepe Belediyespor Güreş Takımı‘nın yer aldığı Türkiye Büyükler...

Güreşte 1. Lig'e yükselme heyecanı

Sancaktepe Belediyespor Güreş Takımı‘nın yer aldığı Türkiye Büyükler...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Güreşte 1. Lig'e yükselme heyecanı

Sancaktepe Belediyespor Güreş Takımı‘nın yer aldığı Türkiye Büyükler Serbest Güreş 2. Ligi müsabakaları başlıyor. Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen ve Sancaktepe'nin de yer aldığı 2010–2011 Büyükler Serbest Güreş 2. Ligi 18–20 Kasım 2011 tarihinde Yozgat'ta start alıyor.

Türkiye Güreş Federasyonu'nun organizatörlüğünde Yozgat Bozok Spor Salonu'nda yapılacak olan müsabakalara Sancaktepe Belediyespor iddialı bir giriş yapıyor. 2010–2011 Büyükler Serbest Güreş 2. Ligi 7 siklet üzerinden yapılacak müsabakalara Sancaktepe Belediyespor 7 güreşçi ile katılıyor. Her siklette sporcusu olan Sancaktepe ligde iddialı bir konumda. 16 takımın mücadele edeceği Büyükler Serbest Güreş 2. Ligi 4'er takımlı 4 grup üzerinden oynanacak. 2 gün sürecek olan müsabakaların kuraları Güreş Eğitim Merkezi'nde saat 17.00'de çekilecek.

Sancaktepe Belediyespor Güreş Takımı bu yıl yaptığı güçlü transferlerle oluşturduğu takım güreş otoritelerince 1. lige yükselecek ekip olarak görülüyor. Sancaktepe Belediyespor güreşçilerinin tamamı milli mayo tecrübesine sahip güreşçilerden oluşuyor. İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılan Dünya Güreş Şampiyonası'na  serbest stilde 3 güreşçi veren Sancaktepe Belediyespor'dan Serhat Balcı dünya ikinciliği elde etmişti.

Sancaktepe Belediyespor Güreş Takımı şu sporculardan oluşuyor: 55 kiloda Ahmet Peker, 60 kiloda Ersin Çetin,  66 kiloda Mehmet Ozmuş, 74 kiloda Yasin Bolat, 84 kiloda Gökhan Yavaşer, 96 kiloda Serhat Balcı ve 120 kilo Yasin Kılıç. Sancaktepe Belediyespor mili güreşçilerden oluşturduğu 7 kişilik takım ile ligde fırtınalar estirmeyi hedefliyor.

Sancaktepe Belediyespor Güreş takımını eski milli güreşçilerden Metin Başdemir, Ahmet Ceylan ve Necmi Çebi çalıştırıyor.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3