F.Bahçe'de yabancıların kaçış planı

Fenerbahçe'de yabancı oyuncular tedirgin.

F.Bahçe'de yabancıların kaçış planı

Fenerbahçe'de yabancı oyuncular tedirgin.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
F.Bahçe'de yabancıların kaçış planı

F.Bahçe'de yabancıların kaçış planı

Fenerbahçe camiası şike soruşturmasına odaklanırken, yabancı oyuncular da tedirgin. Kulübün küme düşürülme ihtimaline karşılık bazı yabancılar takım aramaya başladı.

Bank Asya'da 3 yabancı kontenjanı olduğu için sarı-lacivertli yönetim de "B Planı"nı hazırlıyor.

Buna göre kötü senaryoda ilk olarak Bilica, Güiza ve Cristian ile yollar ayrılacak. Bilica'nın bonservisi bedava verilecek. Güiza'ya da "3 milyon euro getir, git" denilecek.

Talipleri olana öncelik

Kalması zaten pamuk ipliğine bağlı Cristian için özellikle Brezilya'dan gelen teklifler değerlendirilecek.

Santos'u  Barcelona'nın istemesi, Lugano'nun piyasasının yüksek olması da Fenerbahçe'nin işini kolaylaştıracak.

Uruguaylı oyuncunun da, küme düşülmesi halinde "3.5 milyon euroya serbest kalır" maddesini yürürlüğe koyması bekleniyor. Tüm bu planlar şike soruşturmasındaki gelişmelere göre şekillenecek.

 

Bedava bile gidersin

Cristian kendisine, "Fenerbahçe küme düşerse bedava bile gidebilirsin" diyen menajerine kızdı. Brezilyalı oyuncu, "Fırsatçılık yapmam. Şartlar neyse onu yapar giderim" dedi.

"Düşsek de gitmiyoruz"

 

Emre, kaleci Volkan, Selçuk ve Semih arasındaki konuşma tüm uçağa yayıldı, yerliler sözbirliği etti

F.BAHÇE'DE Aykut Kocaman şike soruşturması ile ilgili yaşananları her ne kadar takımdan uzak tutmaya çalışsa da oyuncular gelişmelere kayıtsız kalamıyor. Bunun son örneği ise Belçika kampı dönüşü yaşandı.

MAÇ biter bitmez uçağa binen kafilede takımın ağır topları Emre, Volkan, Selçuk ve Semih aralarında olayı “Küme düşsek dahi takımı yalnız bırakmayacağız. 2. Lig'de bile olsa ayrılmayacağız. Hocamızla beraber F.Bahçe için mücadele etmeye devam edeceğiz” sözleriyle kritize ederken, sözbirliğine vardılar. 4 kişinin arasındaki konuşma bir anda uçağa yayılırken tüm yerli oyuncular küme düşseler dahi takımı bırakmayacaklarını ifade ettiler.

KONUNUN sadece yerli oyuncularla sınırlı tutulmasının sebebi ise Bank Asya'ya düşümesi durumunda takımda 3 yabancının kalacak olması...

Kaynak:Milliyet

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3