Dudulluspor Gol Düellosunu

İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ta Bağlarbaşıspor, grup sonuncusu Dudullu'yu 4-3 yendi

Dudulluspor Gol Düellosunu

İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ta Bağlarbaşıspor, grup sonuncusu Dudullu'yu 4-3 yendi

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Dudulluspor Gol Düellosunu
Dudulluspor gol düellosunu kaybetti
İstanbul Süper Amatör Küme 2. Grup'ta Bağlarbaşıspor, grup sonuncusu Dudullu'yu 4-3 yendi. Dudullu, önündeki maçları alıp çıkış yapma hedefinde.
Dudulluspor'un 9 numara formalı oyuncusu İrfan (Arap lakaplı) 7. dakikada takımını 1-0 öne geçırdı. Bu gole karşılık sağ taraftan gelen ortaya kafayı vuran Hakan skoru 1-1 yaptı. 31. dakikada Bağlarbaşı'nın stoperi Süleyman topu ayağında tutup 3 Dudullulu futbolcunun arasına girdi ve meşin yuvarlağı rakiplerine kaptırdı. Kaptırdığı top kontratağa dönüştü. İrfan bu hatayı affetmedi: 1-2. İlk yarı bu skorla bitti. İkinci yarı Bağlarbaşı'nın etkili futbolu ile başladı. Dakikalar 57'yi gösterirken savunmanın arkasına atılan ara pasında Bağlarbaşı'nın 9 numaralı futbolcusu Sezai, Dudulluspor'un kalecisi Yılmaz ile karşı karşıya geldi. Kaleci Yılmaz bu pozisyonda topa ceza sahası dışında elle müdahale ettiği için kırmızı kart gördü. Bu pozisyonun devamındaki serbest vuruşta Mustafa güzel bir vuruşla dengeyi sağladı: 2-2.
Golden sonra bastıran Bağlarbaşı Sezai'nin iki golüyle farkı 2'ye çıkardı (4-2). Dakika 83'te Dudullu'nun 9 numarası İrfan kendisinin ve takımının 3. golüne imza attı. Son dakikalarda oyun epey gerildi.
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72