Can, Ümraniyespor Yönetimi, Teknik Heyet ve futbolcularla bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, TFF. 1. Lig Lideri olan Ümraniyepor’lu futbolcuları, kulüp yönetimi ve teknik heyeti Hekimbaşı Tarihi Av. Köşkü’nde moral ve motivasyon yemeğinde ağırladı.

Can, Ümraniyespor Yönetimi, Teknik Heyet ve futbolcularla bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, TFF. 1. Lig Lideri olan Ümraniyepor’lu futbolcuları, kulüp yönetimi ve teknik heyeti Hekimbaşı Tarihi Av. Köşkü’nde moral ve motivasyon yemeğinde ağırladı.

21 Kasım 2017 Salı 11:10
Can, Ümraniyespor Yönetimi, Teknik Heyet ve futbolcularla bir araya geldi

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, her zaman spora ve sporcuya destek olmayı sürdürüyor. Bu vesileyle; Başkan Hasan Can, Ümraniyespor Yönetimi, Teknik Heyet ve futbolcuları ile yemekte bir araya geldi. Ümraniye Hekimbaşı Tarihi Av. Köşkü’nde gerçekleşen yemeğe, Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniyespor Başkanı Recep Yoğurtçu, Kızılay Ümraniye Şube Başkanı Ali Şentürk, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniyespor Yönetimi, Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ile teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Programda bir konuşma yapan Ümraniyespor Başkanı Recep Yoğurtçu, tesisleşme noktasına değinerek Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın Ümraniyespor’a yaptığı hizmetleri anlatarak teşekkürlerini sundu. Daha sonra Programda tek tek söz alan Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ve Ümraniyesporlu futbolcular tüm kurum ve kuruluşlara olduğu gibi Ümraniyespor’a da desteklerini esirgemeyen Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sunarak önümüzdeki sezon Süper Lige çıkacaklarına dair söz verdiler.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur yaptığı konuşmasında: “Ümraniyespor; teknik heyeti, futbolcuları ve Ümraniye Belediyesi ile bir aile oldu” dedi. Daha sonra Ümraniyespor’un başarı hikâyesini anlatan Batur, patlayan çöplükten, Avrupa standartlarına sahip olan bir stat ve kompleks yapıldığını ifade ederek, sezonu şampiyon olarak tamamlayarak taçlandırmak istediklerini söyledi.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu programda yaptığı konuşmasında, “Ümraniyespor bundan 15 yıl önce adı sanı duyulmayan amatör ligde oynayan takımdı. Şuan bakıldığında ise hamdolsun TFF. 1. Lig’de mücadele eden bir takım haline geldi” dedi. Konuşmalarını sürdüren Mollaoğlu, “Ümraniyespor’un tesisleşme konusunda ve futbol kulübünün de başarılı olma konusnda en büyük paylardan birine sahip olan belediye başkanımızdan Rabbim razı olsun” dedi. Mollaoğlu son olarak, “Bizler inanıyoruz ki inşallah Ümraniyespor sezonu şampiyonlukla tamamlayarak Süper Lige çıkacaktır” dedi.

BAŞKAN HASAN CAN: “SİZLER BAŞARILI OLURSANIZ BİZLER SİZLERİN BAŞARILARINIZLA ÖVÜNECEĞİZ”

Programa selamlama konuşmalarıyla başlayan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniyespor’un tarihi ve kulübün bugüne kadar ki yönetimleri hakkında bilgi verdi. Başarıyı yakalamanın koşullarından birisinin de kulüp yöneticilerinin hiçbir beklenti içinde olmaksızın profesyonelce takımlarını yönetmek olduğunu ifade etti. Daha sonra Ümraniyespor’un yöneticilerinin de bugüne kadar bu duygu ve düşüncelerle hareket ettiğini söyledi. Başkan Hasan Can, “Bizler sizlere maddi konularda destek olarak, teknik konularda ise sizlere karışmadan amatör ruhla futbol oynamanızı istedik” dedi. Yönetimdeki bu mantığın sahada ki futbolculara da yansıdığını söyleyen Başkan Hasan Can, “Bugün 11. haftayı geride bıraktık ve Ümraniyespor üç haftadır TFF. 1. Lig’in lideri durumunda. Sizlerin bu ligi şampiyon olarak bitirme yeteneği olduğuna inanıyorum. Sizler başarılı olursanız bizler sizlerin başarılarınızla övüneceğiz” dedi. Ayrıca Başkan Hasan Can maddi kazançların oyuncular ve kulübe ait olduğunu da sözlerine ekledi. Oyunculara, şampiyonluğun rahat bir şekilde ancak TFF. 1. Lig’de farkı açarak olacağını belirten Başkan Hasan Can: “Kendiniz için, takımınız için ve aileniz için oynayın. Sizi bugüne kadar desteklemiş ve desteklemeye devam eden arkanızda bir belediye var” dedi.

Başkan Hasan Can: Ümraniye Belediyesinin ve Ümraniyespor’un işini profesyonelce yaptığını ve hiçbir kurum ile kuruluşa da beş kuruş borcu olmadığını ifade etti. Başkan Hasan Can son olarak:“Başarılarınız daim olsun. Ben hem bu haftaki maçınıza hem de bundan sonra ki maçlarınızda başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Düzenlenen yemek programı çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72