Bisiklet engel tanımadı

Çekmeköy Dağ Bisikleti Yarışları'nın birinci etabı gerçekleştirildi

Bisiklet engel tanımadı

Çekmeköy Dağ Bisikleti Yarışları'nın birinci etabı gerçekleştirildi

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Bisiklet engel tanımadı

Çekmeköy Dağ Bisikleti Yarışları'nın birinci etabı gerçekleştirildi

Çekmeköy Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Kaçkar Bisiklet tarafından düzenlenen “Çekmeköy Dağ Bisikleti Kış Antrenman Yarışları” serisinin birincisi gerçekleştirildi.

Kış mevsiminin zorlu koşullarının izini taşıyan parkurda, farklı illerden ve İstanbul'un çeşitli ilçelerinden gelen 150 bisiklet tutkunu katıldı

Start öncesinde, Çekmeköy Dağ Bisikleti Yarışları'na her yıl katılan, geçtiğimiz yıl Transanatolia Rallisi'nde meydana gelen kaza sonucu 52 yaşında hayatını kaybeden Kemal Merkit anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Altı kategoride yapılan yarışın startını Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Epli verdi. İstanbul Spor Şube Müdürü Adnan Kuzu da start öncesi yarışmacılara başarılar diledi.

Yağmurun daha da zorlu kıldığı 7 km'lik parkurda bayanlar ve +40 kategorilerindeki yarışmacılar 4 tur, junior ve master'lar 5 tur, 23 yaş altı ve elite'ler 7 tur attı. Zorlu parkurda birbirleriyle ve doğayla verdikleri mücadelelerin ardından dereceye giren yarışmacılar madalya ile ödüllendirildi. İlk iki yarışta kazanılan puanlar, ikinci etap sonunda verilecek 20 bin liralık büyük ödül için dereceye giren sporculara avantaj sağladı. Yarışta dereceye giren sporculardan birinin, ödül kürsüsünden kız arkadaşına yaptığı evlilik teklifi neşeli ve duygusal anların iç içe yaşanmasına sahne oldu.

Yarışmanın sonunda başlayan kar yağışına rağmen yarışmacılar ve izleyiciler Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği sucuk ekmek partisine katıldılar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İkinci etabı Mart ayında gerçekleştirilecek Çekmeköy Dağ Bisikleti Yarışları'nın finali Nisan ayında Safranbolu'da düzenlenecek final etabı ile tamamlanacak.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72