Beykoz Kulüpler Birliği Çelikbilek'i ziyaret etti

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği ( BİSK ) 30 Mart ...

Beykoz Kulüpler Birliği Çelikbilek'i ziyaret etti

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği ( BİSK ) 30 Mart ...

11 Nisan 2014 Cuma 14:53
Beykoz Kulüpler Birliği Çelikbilek'i ziyaret etti

Beykoz İlçesi Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği ( BİSK ) 30 Mart Yerel Seçimleri ardından üçüncü kez Beykoz Belediye Başkanlığı görevine başlayan Yücel Çelikbilek'e bir nezaket ve kutlama ziyareti gerçekleştirdi. Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir yönetiminde oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleşen ziyaret, Başkan Çelikbilek'i de şaşırttı. Gelenlern tek, tek ellerini sıkarak kutlama dileklerine mukabele eden Başkan Çelikbilek'e Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir önce bir buket çiçek, ardından Türkiye Milli Futbol Takımının TFF'ce gönderilen formasını takdim etti. Çelikbilek'e  Beşiktaş Beykoz Futbol Okulu Sorumlusu Ercan Acar da seçim dönemi çalışmalarına denk geldiği için katılamadığı 8. Yıl Kutlama Programı’nda verilecek olan plaketi takdim etti.

 Oldukça samimi ve nezih bir ortamda gerçekleşen ziyarette Kulüp Temsilcileri Başkan Çelikbilek'e bazı taleplerini başlıklar halinde aktarma imkanı buldu. Bunlardan birisi artan maç programları nedeni ile müsabakalara ulaşım için verilen araç sayısının arttırılması idi. Kavacıkspor’u temsilen katılan Altyapı Takımlar Antrenörü Murat Yılmaz, Kavacık Sahası ile ilgili taleplerini iletirken, Ortaçeşmespor Yöneticisi Ramazan Ergin ise öncelikle yepyeni bir sahaya kavuşmaları nedeni ile Ortaçeşmespor camiasının teşekkürlerini iletip, soyunma odalarının yenilenmesi ile ilgili yardım talebinde bulundu.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek geniş bir katılım ile gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnunluğu ifade ettikten sonra Beykoz Belediyesi olarak önümüzdeki yeni dönemde de spor kulüplerine değişik alanlarda yardımların devam edeceğini söyleyerek,  misafirlerini tek tek uğurladı.

Son Güncelleme: 11.04.2014 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3