Beşiktaş'tan Kobe bombası

NBA'in dünyaca ünlü yıldızı Kobe Bryant ile anlaşıldığı öne sürüldü.

Beşiktaş'tan Kobe bombası

NBA'in dünyaca ünlü yıldızı Kobe Bryant ile anlaşıldığı öne sürüldü.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Beşiktaş'tan Kobe bombası
New Jersey Nets'ten Deron Williams'a imza attıran Beşiktaş'ın, NBA'in dünyaca ünlü yıldızı Kobe Bryant ile de anlaştığı öne sürüldü. ABD'de basını, Kartal'ın ayda 450 bin dolara Kobe ile el sıkıştığını yazdı

ŞİKE KRİZİ TEK ENGEL
Ancak Drafexpress sitesinden Jonathan Givony'nin haberine göre Beşiktaş'ın şike skandalı nedeniyle içine düştüğü zor durumKobe transferini de yatırdı. Siteye göre Beşiktaş, aynı zamanda Türk Hava Yolları'nın reklam yüzü olan Kobe Bryant ile aylık 450 bin dolar üzerinden anlaşma sağladı. Ancak habere göre futbolda süren şike soruşturması nedeniyle banka hesapları dondurulan ve bu nedenle para ödeyemeyen Siyah - Beyazlılar'ın, şimdilik bu transferi askıya aldığı öne sürüldü.

‘BEŞİKTAŞ'A GİDERSE ŞAŞIRMAYIN'
NBA'de Los Angeles Lakers ile 3 yıllık kontratı bulunan 33 yaşındaki Kobe, yılda 24.8milyon dolar kazanıyor. Kobe'nin, 2012 Londra Olimpiyatları'na katılmak ve kendisini formda tutmak istediği için transfer tekliflerine açık olduğu belirtildi. NBA'deki diğer yıldızların da Avrupa ve Çin'den gelecek teklifleri değerlendirmeyi düşündüğü söyleniyor. ABD'nin The National gazetesi gelecek sezon için “Kobe Bryant Beşiktaş'ta, LeBron James Panathinaikos'ta, DwyaneWade ise Barcelona'da oynarsa şaşırmayın” yorumunu yaptı.

Anadolu Efes'e de teklif edilmiş!
Kobe Bryant'ın menajeri aracılığıyla Anadolu Efes'e gelmek için zemin yokladığı ortaya çıktı. Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Kobe'nin menajerinin kendilerine “Eğer isterseniz Kobe'yi size getirebilirim” dediğini söyledi. Efes'in ise bu teklifi net bir dille reddettiği öğrenildi. Kulübün, “Maceraya atılacak bir kulüp değiliz. Biz Euroleague'de büyük hedefleri kovalıyoruz. Lokavt sona erdiği takdirde mağdur olmak istemeyiz” diyerek bu yaklaşıma soğuk baktığı öğrenildi.

Kaynak:Habertürk

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72