Beşiktaş'lı Bebe'den Şok haber

Beşiktaş'a Bebe şoku

Beşiktaş'lı Bebe'den Şok haber

Beşiktaş'a Bebe şoku

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Beşiktaş'lı Bebe'den Şok haber

Beşiktaş'ın, Manchester United'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Portekizli futbolcu Bebe'nin 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Manchester United'tan kiralık olarak Siyah-beyazlı takımın kadrosuna katılan Bebe, Portekiz Ümit Milli Takımı'nın, Slovakya ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında sakatlanmasının ardından 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklamalarda ise şu ifadelere yer verildi:
"Portekiz Ümit Milli Takımı'nın, Slovakya ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan oyuncumuz Bebe'nin, çekilen MR'ı sonucunda sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiği ve sahalara dönmesinin 6 ayı bulacağı bildirildi.
Kulüp Doktoru Devrim Urgun, Portekiz Milli Takımı doktorlarıyla görüştüğünü belirterek, "Bebe'nin ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini bize bildirdiler. Oyuncumuzun ameliyat olması gerekiyor. Kendisi bizde kiralık oynadığı için kulübü Manchester United yetkilileriyle de irtibata geçtik. Ameliyatın nerede yapılacağı konusunda ortak karar vereceğiz" dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3