Bakanı Kılıç Ümraniye'de sporcularla bir araya geldi

Bakanı Kılıç Ümraniye'de sporcularla bir araya geldi

12 Mart 2017 Pazar 13:21
Bakanı Kılıç Ümraniye'de sporcularla bir araya geldi
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Hekimbaşı Spor Tesislerine ziyarette bulunarak, tesisleri gezdi.

Gün içinde bir dizi ziyaret gerçekleştiren ve programlara katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Hekimbaşı Spor Tesisleri’ne ziyarette bulunarak, tesisi gezdi.

Ümraniye’deki amatör spor kulüpleri ve Ümraniyespor temsilcilerini, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile bir araya getiren programa, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Spor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu, Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Baykan, Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez ve meclis üyeleri de katıldı.



Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç: “Öncelikle şunu dile getireyim gerçekten burada Ümraniyespor çok güzel bir tesise kavuşmuş durumda. 1993’teki malum üzücü durumdan sonra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ihya ettiği bu bölgede, Hasan Başkan’ın da desteğiyle Ümraniyespor çalışmalarını sürdürüyor. Yapılacak olan tesisin yarısını Ümraniye Belediyesi yapmış, kalan yarısı için de biz destek olacağız” dedi. Bakan Akif Çağatay Kılıç, “16 Nisan’daki Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne biz ‘Evet’ diyoruz. Sizleri de ülkemizin istikrarı için buna davet ediyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmaların ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Ümraniye Şehir Stadyumu’nu ve tesisi gezerek bilgi aldı.

 
Son Güncelleme: 12.03.2017 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3