Ataşehirli Gençler Doyasıya Eğlendiler

Ataşehirli Gençler Doyasıya Eğlendiler

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Ataşehirli Gençler Doyasıya Eğlendiler
Ataşehirli toplam 200 lise öğrencisi, “Yeşil Pota Temiz Doğa” projesi kapsamında Fenerbahçe Ülker-Erdemir karşılaşmasını izlediler.

 

Ataşehir Belediyesi'nin Ülker Sports Arena, ÇEVKO ve Radyo Viva işbirliği ile çevre bilincini, basketbol sevgisiyle pekiştirmek amacıyla başlattığı “Yeşil Pota Temiz Doğa” projesinin 2. etabında yarışan lise öğrencileri,  27 Ocak Pazar günü saat 13:30'da Fenerbahçe Ülker-Erdemir karşılaşmasını izlemek üzere Fenerbahçe Ülker Sports Arena tribünlerinde yerlerini aldılar. 3 okuldan toplam 200 öğrencinin heyecanlı ve coşku içinde izlediği maçı, dört periyodun sonunda 82-77'lik sonuç ile Fenerbahçe Ülker kazandı. Lise öğrencileri doyasıya eğlendikleri maçın sonunda, maç izleme imkânını kendilerine sağladıkları için Ataşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler.    

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3