ALEMDAĞ STADI YENİLENİYOR

ALEMDAĞ STADI YENİLENİYOR

07 Mart 2017 Salı 11:00
ALEMDAĞ STADI YENİLENİYOR
İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç Çekmeköy’de bulunan Alemdağ Stadına gelerek tesislerde yöneticilerle görüşme gerçekleştirdi.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın girişimleri ile Çekmeköy’de yapılacak tesisler ve Alemdağ Stadının yenilenmesi üzerine yapılan toplantıya Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Şahmettin Yüksel, Fatih Sırmacı, Ahmet Epli, Çekmeköy İlçe Spor Müdürü Muhammed Kılıç, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Başkanı Murat Yıldırım ve yöneticiler katıldı.

Yapılan toplantıda Spor ve fiziksel etkinliklerin önemini vurgulayan İbrahim İlhami Koç ” Sayısal verilere ait yaptığı değerlendirmeleri de açıkladığı konuşmasında, Her türlü Spor Faaliyetlerimiz ile sosyal yönden çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. İstanbul’da gerçekleştirilen sportif ve tesisleşmeye yönelik yapılan çalışmalar ile birlikte İstanbul’un parlayan yıldızı Çekmeköy İlçesinde bulunan Alemdağ Stadının da eksikliklerinin giderilmesi için çalışmalarımız başlamıştır. Öncelikle zeminin değişmesi yapılıp peşinden tribünlerinin üzerinin kapanması ve soyunma odalarının tekrardan düzenlenmesi yapılacaktır ” dedi.



Son derece samimi ortamda yapılan toplantı sonrasında Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ve Yönetim Kurulu yemekte bir araya gelerek ilçe sporunun sorunları konuşarak yapılması düşünülen projeler hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Son Güncelleme: 07.03.2017 11:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3