8. AYDOS PATİKA KOŞUSU YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Doğa sporları tutkunları, Kartal Belediyesi ve Team Kronos işbirliği ile gerçekleştirilen 8’inci Aydos Patika Koşusu'nda bir araya geldi.

8. AYDOS PATİKA KOŞUSU YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Doğa sporları tutkunları, Kartal Belediyesi ve Team Kronos işbirliği ile gerçekleştirilen 8’inci Aydos Patika Koşusu'nda bir araya geldi.

07 Şubat 2018 Çarşamba 14:50
8. AYDOS PATİKA KOŞUSU YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul’un en yüksek noktası olan Aydos Dağı’nda, kıyasıya mücadelenin sahne olduğu etaplara 450 amatör ve profesyonel sporcu katıldı. Kartal Belediyesi 8’inci Aydos Patika Koşusu'nda bisiklet, koşu ve kombine kategorilerde yarışıldı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ile Kartallı sporseverler, yarışı izlemeye gelenler arasındaydı.

Koşu ve dağ bisikleti kategorilerinde kadın/erkek farklı yaş gruplarından toplam 48 kişinin ödül aldığı organizasyonda katılımcılar, ikramlar ve müzik eşliğinde spor ve eğlenceye doydu. Birçok sporcunun katıldığı etaplarda kıyasıya mücadele göze çarparken, erkekler MTB’de (dağ bisikleti) birinci Mehmet Doğan, ikinci Emre Gülen, üçüncü Yılmaz Canbolat olurken; Kadınlarda Leyla Koşma birinciliği, Arzu ediş ikinciliği, Binnur Gültekin ise üçüncülüğü elde etti. Koşu kategorisinde erkeklerde; Murat Güneş birinci, Mustafa Araç ikinci ve Turgay Kuruçaylıoğlu üçüncü olurken kadınlarda; Şilan Ayyıldız birinci, Aslı Sertçelik ikinci ve Rachel Overington üçüncü oldu. Yarışta dereceye girenler ödüllerini Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen’in elinden aldı.

“KARTAL BELEDİYESİ OLARAK SPORA DESTEK OLUYORUZ”

Zorlu parkurların ardından kürsüye çıkanlara ödüllerini Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen takdim etti. Türkmen, ödül töreninin ardından yaptığı açıklamada ise, “Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde spora ve sporcuya her daim destek veriyoruz. Bu yıl 8. gerçekleştirdiğimiz koşuya Türkiye’nin pek çok bölgesinden sporcular geldi. Sağ olsun genç arkadaşların katılımı çok. Onların da ödüllerini takdim ettik. Her yıl sporcu sayısı artmakta. Hedefimiz bir sonraki yıl daha çok katılımla Aydos Patika Koşusu ’nu gerçekleştirmek. Yarışmacı arkadaşlara bugün burada bizlerle oldukları için teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72