5. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları başladı

Ümraniye Belediyesi ile Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa..

5. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları başladı

Ümraniye Belediyesi ile Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa..

26 Şubat 2013 Salı 11:17
5. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları başladı

Ümraniye Belediyesi ile Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği '5. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları' başladı. 75 okuldan binlerce öğrenci, 13 branşta yarışacak.

Ümraniye Belediyesi ile Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün her yıl ortaklaşa düzenlediği Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları, bu yıl Ümraniye Kültür Merkezi'nde yapılan fikstür çekimi ile 5. kez başladı. Fikstür çekimine Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, spor komisyonu, okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Daha önce ki senelerde gerçekleştirilen, Ümraniye Spor Oyunları'ndan karelerin yer aldığı sinevizyon gösterimi ile başlayan program fikstür çekimi ile devam etti. Programda kısa bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, emeği geçen herkese teşekkür ederek oyunlara katılacak öğrencilere başarılar diledi. Program hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

5. kez yapılacak olan Ümraniye Spor Oyunları'nda, Ümraniye'deki 60 ilköğretim okulu ile 15 liseden 7000'e yakın öğrencinin katılacağı 13 ayrı branşta müsabakalar düzenlenecek. Minikler, Yıldızlar, Küçükler ve Gençler olmak üzere, 4 ana kategoride kızlar ve erkekler olarak yapılacak müsabakalar şu dallarda gerçekleştirilecek: Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa tenisi, Satranç, Güreş, Tekvando, Karate, Halk oyunları, Atletizm, Hentbol, Badminton ve Futsal.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72