2011 Yaz Spor Okulu başladı

2011 Yaz Spor Okulu başladı

26 Şubat 2013 Salı 11:16
2011 Yaz Spor Okulu başladı

Ümraniye Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulu, bu yıl kapılarını bir kez daha çocuklara açtı. 400'ü aşkın öğrencinin çeşitli etkinlik ve derslere katılacağı okulun açılışını Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yaptı.

Her yıl düzenlediği Yaz Spor Okulu'nda yüzlerce öğrenciye hem tatil hem de eğitim imkânını bir arada sunan Ümraniye Belediyesi, bu yıl ki Yaz Spor Okulu'nun kapılarını düzenlediği bir törenle açtı. Hekimbaşı Sosyal ve Spor Tesisleri'nde düzenlenen törene Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Saadettin Gül, Zaman Gazetesi Spor Yazarı Ahmet Çakır, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, çok sayıda vatandaş, çocuklarıyla birlikte katıldı.

""

‘Çocuklarımız hem eğleniyor, hem öğreniyor'

Tören öncesinde, çocuklara yönelik çeşitli gösteri ve oyunlar düzenlendi. Daha sonra bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Belediyesi olarak, çocukların eğitim ve öğrenimi noktasında yaptıkları hizmetlerden söz etti. Çocukların eğitimi için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını ifade eden Başkan Hasan Can, hayata geçirdikleri hizmet ve projelerle eğitim alanına önemli katkılarda bulunduklarını belirtti. Yaz Spor Okulu'na da değinen Başkan Hasan Can, çocukların bu okulda hem eğitim aldıklarını hem de gönüllerince eğlenerek keyifli bir yaz tatili yaşadıklarının altını çizdi.

‘Tantavi Çocuk Şenliği' Ümraniye Meydanı'nda

Konuşmasında Tantavi Şenliği'ne de değinen Başkan Hasan Can, şunları söyledi:  “17. sini gerçekleştireceğimiz Tantavi Festivali'ni, bu yıl çocuklara has bir şenliğe dönüştürdük. İkinci bir farklılık olarak, şenliğimizi, bu yıl tamamlayarak hizmete sunduğumuz Ümraniye Meydanı'nda gerçekleştireceğiz. Çocuklarımız için birbirinden eğlenceli oyunlar, gösteriler, yarışmalar ve konserlerle dolu bir şenlik hazırladık. Ümraniyeli çocuklar, gerek Yaz Spor Okulu ve gerekse Tantavi Şenliği vesilesi ile güzel bir yaz geçirecekler.”

Yaz Spor Okulu

Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulu, 20 Haziran'da açıldı ve 22 Temmuz'a kadar eğitime devam edecek, Tek dönem olarak yapılacak olan spor okulu toplam 6 hafta sürecek. Yaz Spor Okulu'nda 400'ü aşkın öğrenci sportif, sosyal ve kültürel alanda eğitim alıyor. Spor Eğitimleri branşlara göre; Ümraniye Belediyesi'nin Hekimbaşı Spor Tesisleri'nde açık havada ve kapalı spor salonunda yapılıyor. Okulda; Futbol, Basketbol, Voleybol, Jimnastik, Tenis, Masa Tenisi ve Halkoyunları branşlarında eğitim veriliyor. Öğrencilerin servislerle taşınması, kıyafetleri (çanta, forma takımları) Ümraniye Belediyesi tarafından karşılanıyor.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72