Yüksel ve Poyraz ikilisi Ak Parti'yi zirveye taşıyor

Çekmeköy'de Ak Parti'ye 10 puanın üzerinde müthiş bir yükseliş trendi...

Yüksel ve Poyraz ikilisi Ak Parti'yi zirveye taşıyor

Çekmeköy'de Ak Parti'ye 10 puanın üzerinde müthiş bir yükseliş trendi...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Yüksel ve Poyraz ikilisi Ak Parti'yi zirveye taşıyor

12 Haziran'da Türkiye'nin % 50'si 'Ak Parti ile yola devam' kararı verirken; İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın yıllardır halkla elele sürdürdüğü üstün hizmet ve çalışma performansı, Çekmeköy'de Ak Parti'ye 10 puanın üzerinde müthiş bir yükseliş trendi kazandırdı.

Geçtiğimiz Pazar günü bir seçim sürecini daha geride bıraktık. Seçimler, Ak Parti'nin genel seçimler bazında üçüncü kez zaferini ilan etmesiyle sonuçlanırken, İstanbul'daki ilçelerin neredeyse tamamında Ak Parti oyları, müthiş bir yükselme kaydetti. İşte bu ilçelerin başında gelen Anadolu yakasındaki Çekmeköy'de geçtiğimiz 29 Mart il genel meclisi seçimlerinde % 43 oy alan Ak Parti, 12 Haziran'da 10 puanın da üzerinde bir yükselme kaydederek oyunu % 53'e çıkarmayı başardı.

""

BU İKİLİ, ZOR İŞLER BAŞARIYOR

29 Mart seçimlerinde güçlü rakibi karşısında bir zoru başararak % 43.3'e, % 42.4 gibi kılpayı bir farkla belediye seçimlerini kazanan Ak Parti, İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın birbirinden başarılı hizmet ve çalışmaları ile hızlı bir yükseliş sürecine girdi. İstikrarlı, kararlı ve de fedakarca bir çalışma grafiği sergileyen Yüksel ve Poyraz ikilisi, ilçede sadece 3 yılda imkansızı başarıp Ak Parti'ye müthiş bir yükseliş ivmesi kazandırdı.

""

10 PUANIN ÜZERİNDE ARTIŞ

Çekmeköy'de bir önceki seçimlere göre oyunu 10 puanın üzerinde arttıran Ak Parti, Şahmettin Yüksel başkanlığındaki ilçe teşkilatı ile zirveyi zorlayan örnek bir başarı grafiği sergiledi. Gerçekleştirdiği birbirinden önemli hizmet ve şeffaf yönetim anlayışı ile yerel yönetimler arasında örnek bir belediyeciliğe imza atan Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın Çekmeköy'e kazandırdığı sayısız hizmetler de Ak Parti oylarının artışa geçmesinde önemli rol oynadı.

 

""

ÇEKMEKÖY, BAŞBAKAN'DAN

BAKAN VE VEKİL ADAYLARINA

HERKESİ BAĞRINA BASTI

Çekmeköy'de kadın ve gençlik kollarından mahalle birimlerine kadar tüm kadroları ile müthiş bir çalışma performansı sergileyen Şahmettin Yüksel başkanlığındaki Ak Parti teşkilatı, kampanya süresince temposunu hiç düşürmedi. Ak Parti Gelen Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Egemen Bağış ve diğer birçok milletvekili adayını ilçede ağırlayıp 'sevgi yürüyüşü'nden esnaf ve halk ziyaretlerine başarılı organizasyonlara imza atan Başkan Şahmettin Yüksel, teşkilatıyla birlikte tüm Çekmeköy'ü eksiksiz bir şekilde kucaklamayı başardı.

 

POYRAZ'LA DESTEK DAHA DA ARTACAK

Göreve gelirken verdiği tüm sözleri bir kitapçıkta toplayıp halka, "Bu kitabı iyi saklayıp 5 yılın sonunda yerine getiremediğimiz sözler için bize hesap sorun" diyen fakat tüm bu sözlerinin neredeyse tamamını 5 yılda değil sadece 2.5 yılda yerine getiren Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve ekibinin başarısı da Çekmeköy'de Ak Parti'ye olan güven ve teveccühün artış nedenlerinin başında geliyor. Şeffaf ve halkla iç içe olan bir yönetim anlayışı sergileyip, makam odasının kapısını sürekli açık tutan Başkan Poyraz ve ekibine karşı Çekmeköy'de yükselen bu destek daha da artıp, zirve yapacak gibi gözüküyor.

""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3