Yıldırım finali Kılıçdaroğlu ile birlikte yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çekmeköy Madenler Meydanı'nda...

Yıldırım finali Kılıçdaroğlu ile birlikte yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çekmeköy Madenler Meydanı'nda...

27 Mart 2014 Perşembe 18:31
Yıldırım finali Kılıçdaroğlu ile birlikte yaptı

Seyfettin Yıldırım finali Kılıçdaroğlu ile birlikte yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çekmeköy Madenler Meydanı’nda düzenlediği miting, hem Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’a hem de partililere büyük moral oldu. Alanı dolduran binlerce partilinin coşkusu gövde gösterisine dönüştü.

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım seçime sayılı günler kala dikkat çeken çalışmalara imza atıyor. Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in Çekmeköy’e gelerek Seyfettin Yıldırım’a destek olması yerel ve ulusal basında geniş yankı bulmuştu. Çarşamba günü ise CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ve İstanbul Milletvekili Şafak Pavey Çekmeköy’e gelerek Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’a destek oldu. Partinin üst düzey yönetiminin Çekmeköy’e akın etmesi hem Yıldırım’a hem de partililere büyük moral oldu.

""

Kılıçdaroğlu: “Sorunları çözmek CHP’li belediyelerin borcudur”

Çarşamba günü akşam saatlerinde ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Madenler Meydanı’nda miting düzenledi. Beraberinde, CHP İBB Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ile alana gelen Kılıçdaroğlu’nu coşkulu bir kalabalık karşıladı. Kılıçdaroğlu, İstanbul'u yeniden inşa edeceklerini belirterek “Türkiye İstanbul'dur, İstanbul Türkiye. Çekmeköy'ün de İstanbul'un da sorunları var. Bu sorunları çözmek CHP'li belediyelerin boynunun borcudur” dedi. Kılıçdaroğlu, daha sonra CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım’ı anons ederek, beraber kalabalığı selamladı.

""

Yıldırım: “30 Mart’ta zafer meşalesini yakacaklar burada”

Çekmeköy CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım “Çekmeköy’de bu coşkuyu görmemek mümkün mü. İşte vatandaş, işte partili, işte yoldaşlar bize inananlar burada. Çekmeköy burada. 30 Mart’ta zafer meşalesini yakacak olan değerler burada. Gelemeyen yoldaşlarım, kardeşlerimin ruhu ve sevgisi burada” dedi. Seyfettin Yıldırım, konuşmasında; “Değerli kardeşlerim. Heyecanınızı anlıyorum. Çekmeköy’de değişim istiyorsunuz. İstanbul’da değişim istiyorsunuz. Artık yorulan ve heyecanı biten iktidarı değiştirmek istiyorsunuz. Onun için Çekmeköy’e Seyfettin Yıldırım İstanbul’da Mustafa Sarıgül gelerek hizmetin yolunun önü açılmış olacak” dedi.

""

“Çekmeköy halkı bizi kucaklayıp bağrına bastı”

“Ben burada kısa bir sürede bizleri bağrına basan, seven, saygı duyan tüm Çekmeköylü kardeşlerime çok teşekkürü bir borç biliyorum”  diyen Seyfettin Yıldırım; “Bu sevgi bize yeter” dedi. Yıldırım, konuşmasını; “Çok az kaldı. Pazar günü hasret bitiyor. Ayrışmanın ve ötekileşmenin önünü kapatarak hizmetin yolunu açacağız. Sıkmadık el, basmadık zil bırakmadık ve kapı kapı dolaştık. Bizi gözü yaşlı karşılayan, bize sevgi gösteren tüm değerli insanları gördük. Yeri geldi biz de ağladık. Çekmeköy’e olan sevgimizi ve sevdamızı inşallah Pazar günü göstereceğiz” diyerek noktaladı.

Yıldırım’ın hızlı yükselişi

CHP Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, Kılıçdaroğlu mitingi ile yine dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda birçok yerel ve ulusal basında yer alan Seyfettin Yıldırım’a desteğin her geçen gün arttığı dikkatlerden kaçmıyor. Anketlerde de sürekli yukarı çıkan Seyfettin Yıldırım’a ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları ve derneklerin de desteği var.

 

 

Son Güncelleme: 27.03.2014 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3