'Üsküdar için hayallerimiz değil icraatlarımız var

Adaylığı açıklandığı günden beri seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam eden ..

'Üsküdar için hayallerimiz değil icraatlarımız var

Adaylığı açıklandığı günden beri seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam eden ..

19 Şubat 2014 Çarşamba 17:07
'Üsküdar için hayallerimiz değil icraatlarımız var

Adaylığı açıklandığı günden beri seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam eden Hilmi Türkmen Küplüce Gençlik ve Dayanışma Derneği ve Bitlisliler Derneği’ni ziyaret ederek Üsküdar’ın sorunlarını istişare ederek projelerini açıkladı. Sohbet ortamında geçen programlarda konuşan Türkmen, ‘Bizim en önemli hedeflerimizden birisi gençlerimizi iyilerle ve iyiliklerle arkadaş etmektir. Belediye imkânlarımız gençlerimizin emrindedir. Üsküdar’ımızı gelecek nesillere miras bırakabilmek için çalışıyoruz. Genç kardeşlerimle birlikte geleceğimizi inşa edeceğimiz projeler üreteceğiz. Şanlı geçmişimizden alacağımız güçle yeni ufuklara yol alacağız. Biz sıradan herhangi bir ülke değiliz, dünya güçleri bizim güçlü olmamızı istemez. Dünya lideri başbakanımızla Güçlü Türkiye'yi inşa ediyoruz.’ Diyerek çalışmalarına Burhaniye Mahallesi’nde devam etti.

Burhaniye Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Türkmen, İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve teşkilatıyla beraber Burhaniye Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. 

İlgilerinden dolayı Burhaniye Mahallesi’nde bulunan esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Türkmen açılış konuşmasında esnaf ve vatandaşlara seslenerek ‘Burhaniye Mahallemiz her seçimde olduğu gibi 30 Mart'ta da üzerine düşen görevi yapacaktır. Burhaniye Mahallesi’nden çıkan Başbakan’ımız önce Türkiye sonra Dünya lideri olmuştur. Başbakan’ımız liderliğinde 2002'den bugüne eğitimden ulaşıma, ekonomiden sosyal hizmetlere birçok alanda 90 yılda yapılamayanlar yapıldı. İstanbul'da sularımız akmazdı, sokaklarımız çöp dağlarıyla dolar taşardı.1994'ten itibaren hamdolsun İstanbul dünyanın gıpta ettiği bir şehir haline geldik. 

""

Derdi millete hizmet olan AK Kadrolar, dışarıdaki ve içerdeki tuzak kurucuların tuzaklarını boşa çıkaracak ve Büyük Türkiye hedefine yürüyeceklerdir. Seçmenin yarısının oyunu alan AK Partimiz, milletimizin tamamını kuşatıyor, bütün milletimizin hizmetinde büyüyerek yol yürümeye devam edecek. Sizlerde Burhaniye Mahallesi sakinleri olarak İstanbul’umuzun bu güzide şehri olan Üsküdar’ımıza yakışan bir seçim sonucu alarak Üsküdar’ımızı yeni dönemde farklı noktalara taşıyacağınızı biliyorum. Üsküdar için gerçekleştirilecek projelerimiz var. Biz on yıllık sürede ilçemize altyapıdan çevreye, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye, kısaca hayatımıza dair her alanda kalıcı eserler kazandırdık.   Bundan sonra yapacaklarımızda, bundan önceki yaptıklarımızı geçme hedefindeyiz. Taş üstüne taş koymanın gayretindeyiz. 10 yıldır tarih ve kültür şehri Üsküdar’ımıza yaptığımız hizmetleri aynı anlayış ve heyecanla sürdürürken yeni projeleri de hayata geçireceğiz.

Ülkemizi dünyaya örnek olacak şekilde hızla büyüten Başbakan’ımız ve hükümetimiz, milletimizin duasını ve desteğini almaya devam ediyor. 30 Mart 2014 seçimleri sadece bir yerel seçim değildir. Dünyanın merakla beklediği çok önemli bir seçimdir. Milletimiz en güzel cevabı 30 Mart’ta verecektir. Başbakan’ımızın gücüne güç katmak için, Büyük Türkiye hedefine bir adım daha yaklaşmak için dillere destan bir netice ile sandıkları patlatacağız. Üsküdarlı vatandaşımız her zaman daha iyi ve daha kaliteli hizmetlere layık biz bu düşünceyle Üsküdar’ımızda durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hep birlikte Üsküdar’ın hem bugününü hem yarınını planlayacağız. Bizim işimiz insana hizmettir. Bizim işimiz gönülleri yapmaktır. Bizim gayretimiz gönüllerde yer edinmektir.  Biz, insanı yüceltmek için çalışıyoruz. Geçmiş geleceğin aynasıdır.  Üsküdar için hayallerimiz değil, hayalleri gerçekleştirmiş icraatlarımız var.

Üsküdar için gerçekleştirilecek projelerimiz var. Biz on yıllık sürede ilçemize altyapıdan çevreye, kültürden sanata, eğitimden kentleşmeye, kısaca hayatımıza dair her alanda kalıcı eserler kazandırdık. Üsküdar’a yaraşır mimari eserler, işlevsel sanat merkezleri, çok amaçlı spor kompleksleri, halk ile iç içe semt konakları, gençlik merkezleri, yaşlı bakımevleri, engelli rehabilitasyon merkezleri, ibadethaneler, okullar, sağlık üniteleri, bilim merkezleri açacağız.  

Yaşam standartlarımızı yükseltecek, hayatımızı kolaylaştıracak, insan onuruna, insan haysiyetine yaraşır faaliyetler gerçekleştireceğiz.’ Diyerek Burhaniye Mahallesi’ndeki seçim çalışmalarını tamamladı.

 

Son Güncelleme: 19.02.2014 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3