Üsküdar CHP’de yeni bir isim: Suat Özçağdaş

CHP Üsküdar İlçe Örgütü’nde yapılan olağan kongrede Suat Özçağdaş İlçe Başkanı seçildi.

Üsküdar CHP’de yeni bir isim: Suat Özçağdaş

CHP Üsküdar İlçe Örgütü’nde yapılan olağan kongrede Suat Özçağdaş İlçe Başkanı seçildi.

21 Ocak 2020 Salı 10:38
Üsküdar CHP’de yeni bir isim: Suat Özçağdaş

CHP'de devam eden olağan kurultay sürecinde ilçelerde seçimler devam ediyor. Üsküdar İlçesi'nde gerçekleştirilen kongrede CHP'de 3 aday yarıştı. Suat Özçağdaş 223 oy alarak CHP Üsküdar İlçe Başkanı seçildi. Diğer adaylardan mevcut ilçe başkanı Olcay Kurt 17 oy, Berk Tütüncü ise 153 oy aldı.

Suat Özçağdaş Kimdir?

Suat Özçağdaş, 1973 yılında İzmir’de doğdu. 1997 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nü bitirdikten sonra, farklı ülkelerde yerel ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Suat Özçağdaş, 2011 yılında bireyler, toplum ve gezegen için sürdürülebilir ve kaliteli bir yaşama katkıda bulunmak amacıyla çözüm bulunmamış sosyal sorunlara yenilikçi çözümler üretmek için yola çıkan sosyal bir kuruluş niteliğindeki Sosyal İnovasyon Türkiye’yi kurmuştur. Çeşitli sivil toplum kuruluşları üzerindeki gönüllü çalışmalarına ek olarak, Sn. Özçağdaş sosyal inovasyon, kurumsal gönüllülük ve sürdürülebilirlik, stratejik planlama ve STK kapasite geliştirme konularında danışmanlık hizmeti vermekte ve sosyal girişimcilik konusunda İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde eğitim vermektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3