Tapu; ‘Hedefimiz yüzde 50'yi geçmek'

Nimetullah Tapu aldıkları yüzde 50 oya önümüzdeki genel seçimlerde de talip olduklarını söyledi.

Tapu; ‘Hedefimiz yüzde 50'yi geçmek'

Nimetullah Tapu aldıkları yüzde 50 oya önümüzdeki genel seçimlerde de talip olduklarını söyledi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tapu; ‘Hedefimiz yüzde 50'yi geçmek'

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Tapu, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği yemekte referandumda aldıkları yüzde 50 oya önümüzdeki genel seçimlerde de talip olduklarını söyledi.


""

 Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarına yemek verdi. Kurmaylarıyla beraber basın mensuplarını ağırlayan İlçe Başkanı Nimetullah Tapu, yaptıkları çalışmalarla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Sözlerine basının önemine değinerek başlayan Tapu, özellikle Ataşehir bölgesinde çok kurumsal basın organlarının olduğunu söyleyerek, basınla ilişkilerini bundan sonraki dönemde daha da sıklaştıracağını söyledi.


""

Nimetullah Tapu konuşmasına, genel seçimlere yönelik tespitleriyle devam etti. Referandumda aldıkları yüzde 50 evet oyuna talip olduklarını söyleyen Tapu, “Bu bir öngörü. Üç aşağı beş yukarı bu oy oranını yakalamak istiyoruz. Bizden sonra ikinci parti kim olur bizi ilgilendirmiyor, biz sadece alacağımız oya bakarız. Ama şunu söyleyebilirim ki CHP'ye fark atacağız” dedi.

İlçe Başkanı Tapu, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ataşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili düşüncelerini açıklayan Başkan Nimetullah Tapu, “Belediyenin henüz ciddi bir yatırımı yok. 2 sene olacak ama henüz belediye binasıyla ilgili bir çalışma yapılmış değil. Bu gidişle belediyenin 5 sene içerisindeki tek eseri Kadıköy Belediyesi'nin başlattığı nikah sarayı olacaktır” dedi. İlçe Başkanı Tapu, belediyenin kabul görecek her projesine de destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3