Siyasilerle din görevlileri buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu din görevlileriyle Kadıköy'de...

Siyasilerle din görevlileri buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu din görevlileriyle Kadıköy'de...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Siyasilerle din görevlileri buluştu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu din görevlileriyle Kadıköy'de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy Belediyesi'nin 1. Bölge din görevlileri için Kalamış'taki Fenerbahçe Spor Kulübü Faruk Ilgaz Spor Tesisleri'nde  verdiği iftar yemeğine katıldı. İftar öncesinde mevlithanlar, Aziz Bahriyeli, Mehmet Emin Güler ve Bekir Büyükbaş ilahiler okudu.


""
""


Kadıköy'deki iftar yemeğine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yardımcıları Gürsel Tekin ve Süheyl Batum, Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi,Umut Oran, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Müftüsü Mustafa Çağrıcı, parti üyeleri ve çok sayıda din görevlisi ile mahalle muhtarı katıldı. İftar yemeği çıkışında görüşleri sorulan Kılıçdaroğlu, "Din görevlilerimizle iftar yaptık. Onlarla beraber olmaktan son derece mutluyum.  Ramazan ayında din görevlilerin yoğun bir Iş temposu olduğunu biliyorum. Umarım bu birlikteliğimiz Ramazan sonrası da devam eder" dedi.

Haber: Durmuş Acar


""

""
""
""
""
""
""
""
""
""
""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3