Sipahi, Alemdağ halkıyla buluştu

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi 1877 Alemdağspor Kulübü lokalini ziyaret edip burada Alemdağ halkıyla buluştu.

Sipahi, Alemdağ halkıyla buluştu

Demokrat Parti Çekmeköy Belediye Başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi 1877 Alemdağspor Kulübü lokalini ziyaret edip burada Alemdağ halkıyla buluştu.

21 Şubat 2019 Perşembe 12:28
Sipahi, Alemdağ halkıyla buluştu

Alemdağ halkından da meclise bir üye göndermek istediklerini belirten davete katılan vatandaşlar, Sipahi’ye imar sorununun çözülmesi ve Reşadiye Caddesi’nin revize edilmesini talep iletti.

Belediye çalışanları, Çekmeköy halkından olacak

Alemdağ gençliği tarafından meşaleler ve alkışlarla karşılanan DP Çekmeköy Belediye Başkan adayı Hüseyin Avni Sipahi, burada yaptığı konuşmada belediye başkanlığını kazandıkları takdirde belediyede başka ilçelerde oturan değil Çekmeköy’de ikamet edenlerin iş başvurularını kabul edeceklerini belirterek şöyle konuştu:

“Ev sahibi rahat, kiracıya hayat”

“İlk projemizi ilçe teşkilatımızı açarken duyurduk. Ev sahibi rahat, kiracıya hayat” projemiz ulusal kanallarda ve yerel basında genişçe yer buldu. Yavaş yavaş yeni projelerimizi de açıklıyoruz. Birleşmiş Milletler kanalıyla, uluslararası bir çok projenin hayata sokulması için görüşmelerde bulundum. Mesela sporun ve sanatın herhangi bir branşına yatkın olan bir çocuğumuzu kuracağımız merkezlerde o alanda ücretsiz eğiteceğiz. Sporda başarılı olanları spor yöneticileri ile, tiyatro ve oyunculukta başarılı olanları da mesleğinde duayen olmuş değerli kişiler ile tanıştırıp geleceklerine yön vereceğiz. İşsizler için de kooperatifler ve atölyeler kuracağız. ‘Atölye evimde, para cebimde’ projemizle de ev hanımlarını iş sahibi yapacağız.”

“Her kesimin oyuna talibim”

Herkesin gönül verdiği partiye de saygı duyduğunu belirten Sipahi, “Çekmeköy halkı, yerelde partiye değil problemleri çözecek adaya bakar. Ben yıllardır Çekmeköylü bir kardeşiniz olarak hem sizleri hem de problemlerinizi biliyorum. Sizler de beni biliyorsunuz. O nedenle sandıkta nasıl bir karar vereceğinizi biliyorsunuz. Ben her kesimin oyuna talibim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3