Şileli Sabit Karaman'a ‘olur'u verdi

Şile'de ilk resmi belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yapan...

Şileli Sabit Karaman'a ‘olur'u verdi

Şile'de ilk resmi belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yapan...

11 Kasım 2013 Pazartesi 11:31
Şileli Sabit Karaman'a ‘olur'u verdi

 

Şileli, belediye başkan aday adayı Sabit Karaman’a ‘olur’u verdi

 

Şile’de ilk resmi belediye başkan aday adaylığı başvurusunu yapan Sabit Karaman’a ilgi ve destek her gün artarak devam ediyor.  Karaman, mütevazı, çalışkan ve samimi kişiliği ile Şilelinin gönlünde şimdiden taht kurdu.

Şileli ‘Karaman’ diyor

Şile, şimdiden 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçime kilitlenmiş durumda. Ak Parti, Şile’yi kaybetmemek adına doğru bir aday üzerine yoğunlaşıyor. Şileli, ilk resmi aday adaylık başvurusunu yapan Sabit Karaman’la hedefe ulaşacaklarını düşünüyor. Bölge halkanın yakından tanıdığı isim olan Karaman kısa zamanda vatandaşla kurduğu sıcak diyalogla kendini sevdirmiş durumda

""

Şile’yi hak ettiği noktaya getirir…

Zor bir dönemde, 2008’de Yenidoğan belde belediye başkanlığı görevini de başarıyla yürüten Karaman, gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekmişti. Şile, yeterli proje yapılmadığı için bugün özellikle turizm alanında hak ettiği noktada değil. Şileli işte bu noktada Sabit Karaman ismine sıcak bakıyor. Bölge halkı Karaman’ın getireceği proje ve yapacağı çalışmalarla Şile’nin hak ettiği noktalara geleceğini söylüyor.

""

 

Karaman: “Hep beraber başaracağız”

Şile’de kısa zamanda sempatik ve samimi duruşuyla kendini sevdiren belediye başkan aday adayı Sabit Karaman, kendine gösterilen ilgiden oldukça memnun. Şile’yi ve Şileliyi her zaman sevdiğini söyleyen Karaman,”İstanbul'umuzun incisi Şile'mize değerli halkımın desteği ve ısrarı üzerine aday adayı oldum. Bize bu heyecanı veren başta Genel Başkanımız ve Başbakanımıza, İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İlçe Başkanımıza şahsım ve halkım adına sonsuz şükranlarımı sunarım' dedi.

""

 

Sabit Karaman kimdir?

Karaman, aslen Trabzon Of Kireçli Köyü’nden. 9 çocuklu bir aileden olan Sabit Karaman 1966 Üsküdar doğumlu. Sabit Karaman, siyasete çok genç yaşında başladı. 1994 yılında siyasete giren Karaman; Refah, Fazilet ve Ak Parti'de  çeşitli görevler aldı. 2004 yılında Ümraniye İlçesi Yenidoğan Beldesi Ak Parti kontenjan 1. sıradan meclis üyesi oldu. Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi.  Karaman aynı yıl İBB Esnaf Komisyonu Başkanlığı’na seçildi. Sabit Karaman, 2008’de Hakan Örüng’den boşalan Yenidoğan Belde Belediye Başkanlık görevini kısa bir süre olsa da başarıyla yürüttü. Aile şirketi olan Karaman Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yapan Sabit Karaman evli ve 3 çocuk babası.    

""

""

Son Güncelleme: 11.11.2013 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72