Şile CHP Kadın Kolları'ndan anlamlı kahvaltı

Şile CHP Kadın Kolları'ndan anlamlı kahvaltı

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Şile CHP Kadın Kolları'ndan anlamlı kahvaltı
Şile CHP İlçe Başkanlığı Kadın Kolları, Arslan Bey Kanatçı Restaurant'ta bir kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya İlçe Başkanı Aras Arslan, ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Zeynep Daşkın, Şehriban Sevim, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Güraksın, Şile ADD Başkanı Hanife Telli, Saadet Partisi Şile İlçe Başkanı Engin Koro, MHP Şile İlçe Başkan Yardımcısı Zehra Kocabıyık ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Aras Arslan, kadın kolları başkan ve yönetimine, katılan tüm partililere teşekkür etti. İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Güraksın ise konuşmasında; “Hepinizi kahvaltı etkinliğimizde görmekten mutluluk duydum. Ayrıca bu güzel etkinliğin imece usulü hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim” dedi.  Güraksın konuşmasının devamında; “Ayrıca kendi bildiğini okuyan, kendinden olmayanın yaşam biçimini, beklenti ve isteklerini görmezden gelen AKP'li iktidar mensuplarına muhalif bir birliktelik, bir karşı duruştur” diyerek, “O nedenle bu tür etkinliklere halkımızın, üyelerimizin katılması, destek vermesi çok önemlidir” dedi.

İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner de konuşmasında; “Şile'de gördüğüm bu muhteşem manzara karşısında gurur duydum. Katılan herkese teşekkür ederim. Biz kadın kolları olarak 81 ilde basın açıklamamızı yaptık ve seçim startını verdik. Cuma günü de eş güdümlü bir toplantı ile nasıl çalışacağımız bilgisini başkanlarımızla paylaşacağım. Biz bir tek Şile'yi değil, bütün İstanbul'u kadının gücü ile almaya hazırız. Diyoruz ki ‘Sol açık,Yol açık'. O zaman yola devam” dedi.

""

Kahvaltı sonrasında, AKP' ye üye oldukları gerekçesi ile partiden savcılık kararı ile kayıtları silinen üç kişiye yeniden rozetleri takıldı. İlçe Sekreteri Sevda Özgün, Nermin Ketenci ve Şahmetin Yılmaz'ın rozetleri İlçe Başkanı Aras Arslan ve İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Öner tarafından takıldı.

İki partiye üye oldukları için savcılık tarafından her iki partiden de üyelikleri silinenler; “Biz CHP'liyiz. AKP'ye nasıl üye olduğumuzu bilmiyoruz. Biz AKP'ye üye olmadık, hakkımızı sonuna kadar arayacağız” dediler.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3