Şaban Tören; “Beykoz'da Tarih Yazarım”

Beykoz Vakfı Başkanı Şaban Tören CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığını...

Şaban Tören; “Beykoz'da Tarih Yazarım”

Beykoz Vakfı Başkanı Şaban Tören CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığını...

11 Temmuz 2013 Perşembe 15:57
Şaban Tören; “Beykoz'da Tarih Yazarım”

“Partim Beni Aday Gösterirse Beykoz’da Tarih Yazarım”

Beykoz Vakfı Başkanı Şaban Tören CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığını düzenlediği bir toplantı ile  ilan etti. Projelerinden bahseden Tören, “Artık aynı kişilerle, fotokopilerle değil, başarılı insanlarla seçimlere gitmeli. Ben sandıkta kaybetmem” dedi.

Beykoz Vakfı Başkanı Şaban Tören, CHP Beykoz Belediye Başkanı Aday Adaylığını Beykoz Vakfı’nda yapılan toplantıda açıkladı. Şaban Tören’ in CHP Beykoz Belediye Başkanı adaylığını açıkladığı toplantıya; eski CHP Milletvekili Bülent Tanla, yazar İmam Bakır Üküş, Cengiz Tamer , sendikacılar bölge iş adamları katıldı. CHP Beykoz Gençlik Kolları Başkanı Ege Ercan, ilk kez bir aday adayının toplantısına katılırken. Şaban Tören’i yalnız bırakmayanlar arasında Beykoz Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyeleri Hayrullah Usta ve Erdal Öztürk de vardı.

Adaylık açıklamasında çok iddialı konuşan Tören,  “Partim beni aday gösterirse Beykoz’da tarih yazarım, ben sandıkta kaybetmem” dedi.

“Beykoz kamuoyundan aldığım destekle aday oldum”

“Dostlarım, meslektaşlarım, gençlik kolu başkanım, meclis üyeleri ve gazeteci arkadaşlarım“ diyerek söze başlayan Tören, “Herkesin adaylığını açıkladığı bugünlerde bilerek fazla ekip arkadaşlarımı çağırmadım. Beykoz’u yönetmeye, kamuoyundan aldığım destekle aday oldum. Bana destek olanları  asla ve asla mahcup etmeyeceğim. Kamuoyunun benden beklentilerine cevap vermek için buradayım” dedi.

 ""

“Yerelde Başarılı Olamazsak Genelde hiç olamayız”

Türkiye’nin şuan da zor bir süreçte olduğunu söyleyen Şaban Tören; “ Beykoz bundan sonra kaybetmemeli. Artık aynı kişilerle, fotokopilerle değil, başarılı insanlarla CHP seçimlere gitmeli. Her zaman gerçekçi olmalı. Ülkemiz bir yol ayrımında, milyonlarca genç sokağa döküldü. Onların yanında olmalıyız. Yerel seçimlerde meydanlarda biz olacağız. Yerel seçimler önemli. Yerel seçimlerde başarılı olamazsak, genel seçimlerde de başarılı olamayız” dedi

“Laf değil proje de gerekli”

 Tören, “Eğer birbirimize destek olamazsak Partimiz ve biz dağılırız“ diyerek Türkiye’de gündemde olan Gezi Parkı olayına da değindi. “Şuan ki durumu demokratik bir işleyiş olarak görüyorum. Zor bir seçim var önümüzde. Birçok değerli adaylar var. Tabii ki kim çıkarsa çıksın bizim ortak bir noktamız var. O da Ankara’ ya ve İstanbul’ a sahip çıkmak. Bizler aday olmasak da ilerlemeye her zaman devam ettik. Fakat şuan da birçok işsizimiz var.  Bu göreve, bunun gibi sorunları çözebilecek, büyük projeleri ortaya koyabilecek, çevresi, arkadaşları, dostları olan kişi getirilmeli” dedi.

""

“Kendimi İspatlamış Biriyim”

Beykoz’da bugüne kadar yaptığı işlerle kendini kanıtladığını söyleyen Tören, “Kendimi ispatlamış biriyim. Halkımı mağdur etmem. Yeri geldiğinde hakkı, hukuku birlikte savunuruz. Bugüne kadar Beykoz da Belediyecilik yapılmadı. Ben halkımı işsiz bırakmam, mülkiyetle ilgili 2B sorununu çözerim” dedi. Tören, “ Her evin altında tekstil atölyeleri vardı. Adamın işi olmadığı için dükkanını kapatıyor. Ben tüm bu sorunları ortadan kaldıracağım. Üst birlik kuracağım. Üretimi bilen kişileri başa getireceğim. 11 bin kişiye istihdam sağlayacağım. Köylerde ki kızlarımız okuyamıyor. Onlara iş sahası kuracağım“ dedi.

Beykoz’un kaymağını Üsküdar Belediyesi yiyiyor”

Şaban Tören önceden Beykoz’ a bağlı bulunan Kaymakdonduran’ a da değindi. “Kaymakdonduran vardı. Beykoz hudutları içinde ama artık Üsküdar Belediyesine verildi. Halk değil, Belediye faydalanıyor. Elini vicdanına koy! Oy vermeleri için her şeyi söyledin halka ama icraat yok. Beykoz’un kaymağını Beykoz Halkı değil Üsküdar Belediyesi yiyiyor “ dedi.

Toplantı sonrasında gazetecilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Şaban Tören, bu seçimlerde “Senlik benlik olmamalı.  Partimiz her kimi aday gösterirse göstersin yanında yer alacağımıda huzurunuzda söylemek istiyorum”  dedi.

Son Güncelleme: 11.07.2013 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3