ÖZGEN NAMA ADIM ADIM ZAFERE YÜRÜYOR

ÖZGEN NAMA ADIM ADIM ZAFERE YÜRÜYOR

26 Mart 2019 Salı 11:27
ÖZGEN NAMA ADIM ADIM ZAFERE YÜRÜYOR

CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, bu sefer zafere çok yakın. Hem kamuoyunda hem anketlerde hem de seçmende zirvede olan Nama için Sancaktepeli, “Bu sefer tamam” diyor.

Sancaktepe’de gönül ittifakı

31 Mart yerel seçimlerinde sonucu en çok merak edilen ilçelerden biri de kuşkusuz Sancaktepe. Başlangıçta çok konuşulmayan Sancaktepe’de rüzgarın CHP adayı Özgen nama lehine esmesi dikkatleri bu ilçeye çekti. Sancaktepe’de gönül ittifakı kuran Özgen Nama’ya destek her geçen gün artıyor.

Sokak ve anketler de ‘Nama’ diyor

Her gittiği yerde büyük ilgi ile karşılanan ve sokaktaki karşılığı her geçen gün artan Özgen Nama, ‘Eşit hizmet- temiz siyaset’ sloganı ile büyük takdir alıyor. Özgen Nama, her kesimden destek bulması ile de ön plana çıkıyor. Nama, sokakta olduğu kadar anketler de zirvede olduğunu gösteriyor. ADA şirketinin İstanbul ilçelerinde yaptığı son anketinde yüzde 49.2 ile en yakın rakibi AK Partili adaya 2 puanlık fark atan Özgen Nama, yine dikkatlerin bu ilçeye çevrilmesini sağladı.

"EŞİT HİZMET, TEMİZ SİYASET"

Nama, "Bizim farkımız ne olacak. İmar adaletsizliğini ortadan kaldıracağız. Belediye hizmetlerinde eşitsizlik var. Biz bunu ortadan kaldıracağız. Bizim sloganımız da buradan geliyor: Eşit hizmet, temiz siyaset" diyor.

SANCAKTEPE'NİN HER SORUNUNU BİLEN BİR İSİM

Uzun yıllardır Sancaktepe’de siyaset yapan ve bölgenin sorunlarını iyi analiz eden Nama, seçilmesi halinde bu sorunları çözeceğini söylüyor. Özgen Nama, "Biz Sancaktepe'yi değiştirmeye, dönüştürmeye ve geliştirmeye geliyoruz. İlçemize sosyal demokrat bir el değmeli diyoruz. Bu kenti en iyi biz yönetiriz. Bunun için projelerimiz ve donanımlı kadrolarımız hazır. Ben bu kentin kurulması aşamasında görev almış biriyim. Bu ilçenin her sokağını, her caddesi, her okulunu çok iyi bilirim. Ben bu kentin çocuğuyum" ifadelerini kullandı.

“Birlikte yöneteceğiz”

“Sancaktepe’yi birlikte yöneteceğiz” diyen Nama, “Bu, kişisel bir mücadele değildir, bu halkçı, toplumcu bir belediyeyi el birliği ile yaratma ve birlikte yönetme mücadelesidir” diyen Özgen Nama, “31 Mart’ta seçimi kazandıktan sonra Sancaktepe’yi birlikte yöneteceğiz. Burada bu birikime uygun onlarca arkadaşımız var. Sancaktepe için değişim vakti gelmiştir. Burada bulunan herkes kendisini bir Özgen Nama olarak görerek çalışmalıdır. Bunu yaparsak, 31 Mart’ta değişimi gerçekleştirir, daha yaşanabilir, herkese model olacak bir Sancaktepe’yi birlikte yaratırız” dedi.

“Makam aracı kullanmayacağım”

“Müdür eşlerinin, başkan yardımcılarının makam araçlarının işine son vereceğiz. Öncelikle ben Özgen Nama olarak 1 milyon değerindeki zırhlı makam aracımı elden çıkaracağım.”

“Sancaktepe’yi Sancaktepeliler yönetecek”

“Sancaktepe’yi emanetçiler değil, Sancaktepeliler yönetecek. Kadronun tamamı Sancaktepeli olacak. Meclis üyesi adaylığında da bu noktaya dikkat ettik. Dışarıdan bir tane bile adamımız yok. Öte yandan belediye çalışanlarının özlük haklarını teslim edeceğiz, sendikalaşmanın önünü açacağız.”

İşte Nama’nın öncelikli projeleri…

Paşaköy’e tarım- gıda üretim ve tüketim kooperatifi, her mahalleye de ‘Kooperatif satış mağazalarını’ kuracağız. Yoksullukla mücadele için tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine, sadece Sancaktepe’de alışveriş yapabilecekleri ‘Sankart’ı vereceğiz. İmar adaletsizliğini ve tapu sorunlarını çözmek için Kentsel dönüşüm – tasarım merkezi kuracağız. Sancaktepe’nin ihtiyaçlarını karşılamak ve istihdam yaratmak için asfalt ve tretuar üretim tesisleri kuracağız. Belediye tıp merkezi kurarak ücretsiz sağlık hizmetlerini artıracağız. Belediyenin kullandığı poşet, hediyelik eşya gibi birçok ihtiyaç ve promosyon malzemelerini üretmek için kadınlara sokak atölyelerini kuracağız. Engelli yaşam merkezi kuracağız. Sancaktepe’yi marka kent yapmak için uluslararası fuar merkezi kuracağız.”

Son Güncelleme: 26.03.2019 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3