Muharrem İnce Anadolu Yakası’nda Miting Alanlarını Coşturdu

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, İstanbul'un Anadolu yakasında Beykoz, Üsküdar, Sancaktepe ve Pendik'te miting düzenledi, vatandaşlara seslendi. 4 İlçede de büyük coşku ve heyecanın olması dikkatlerden kaçmadı.

Muharrem İnce Anadolu Yakası’nda Miting Alanlarını Coşturdu

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, İstanbul'un Anadolu yakasında Beykoz, Üsküdar, Sancaktepe ve Pendik'te miting düzenledi, vatandaşlara seslendi. 4 İlçede de büyük coşku ve heyecanın olması dikkatlerden kaçmadı.

18 Haziran 2018 Pazartesi 12:06
Muharrem İnce Anadolu Yakası’nda Miting Alanlarını Coşturdu

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, İstanbul'un Anadolu yakasında sırasıyla Beykoz, Üsküdar, Sancaktepe ve Pendik'te miting düzenledi, vatandaşlara seslendi. Alanlarda büyük heyacan ve coşku dikkatlerden kaçmazken İnceye yoğun bir sevgi gösterisi vardı.

İnce’nin ilk durağı Beykoz oldu. Burada vatandaşa seslenen İnce şunları söyledi:

“BEYKOZ’UN TAPU SORUNUNU ÇÖZECEĞİM”

"O artık sizden biri değil. O 'kentsel dönüşüm' diyordu, artık sizi unuttu. Beykoz'un imar, tapu sorunu var. 16 sene önce bunları biliyordu ama artık sizi unuttu. Halk çocuğu olan benim, milletin evladı benim. Bu sorunu ben çözeceğim. Burada deri kundura fabrikası, tekel fabrikası, Şişecam vardı, 10 bin kişi çalışıyordu, hepsi gitti. Yazık, günah. Erdoğan artık beyaz Türk, saraylı. Senden biri değil. Senden biri olan benim. Bana 'gariban' diyor. Erdoğan'dan 5 ay önce milletvekili oldum. 16 yıl birlikte milletvekilliği yaptık. Ben gariban kaldım da Erdoğan sen nasıl zengin oldun? Size söz veriyorum, 2019 yılbaşı gelmeden Allah'ın izni, milletimizin isteğiyle cumhurbaşkanı seçildiğimde sizin tapu sorunlarınızı, imar sorunlarınızı çözeceğim."

ÜSKÜDAR’DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SESLENDİ

Üsküdar'da düzenlenen mitingde halka seslenen İnce, bugün seçim kampanyasında 41. gün ve gerçekleştirdiği 92. miting olduğunu belirterek, Türkiye'yi karış karış gezdiğini, sokaktaki değişim rüzgarı ve umudu gördüğünü söyledi. İnce, 16 yılda korku toplumu oluşturulduğunu ileri sürerek, "Türkiye'yi yeniden telefonları dinlenmeyen bir ülke yapacağız. Gençlerini FETÖ benzeri yapılara teslim etmeyen bir Türkiye kuracağız." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Türkiye'nin her yerinden seslendiğini, şimdi de evinin dibinden seslendiğini ifade eden İnce, Erdoğan ile televizyonda karşılıklı ekonomi tartışmak isteğini yineledi. Terörle mücadele yöntemini eleştiren İnce, bu sorunu çözeceğini anlattı.

SANCAKTEPE’DE BARIŞ VE ÖZGÜRLÜK VURGUSU

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Beykoz ve Üsküdar mitinglerinin ardından Sancaktepe'de İstanbul turuna devam etti. Konuşmasında 2014'teki belediye seçimlerini hatırlatan İnce, "Yalova Belediye seçimlerini hatırlıyor musunuz? Orada sabahlara kadar beklediğimi hatırlıyor musunuz? Çaldırdım mı? (Hayır sesleri) Çalamazlar merak etmeyin... Merkez Bankası'nda yamuk olur Muharrem İnce'de olmaz" diye konuştu. İnce, “Şimdiden zaten seçileceğimi görüyorum. Sokaklar coşmuş, meydanlar coşmuş. Hiç merak etmeyin, bu ülkede ayrımcılığı sona erdireceğiz. Kadın-erkek, sağcı-solcu, Alevi-Sünni, Türk-Kürt, başı açık-baş örtülü ayrımcılığı olmayacak. 81 milyonu kucaklayan bir cumhurbaşkanı, kavga eden değil gelecek diyen, uzay madenciliği, nano teknoloji, uzay turizmi, kuantum, kardeşlik, barış, demokrasi, özgürlük diyen bir cumhurbaşkanı olacağım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3