MHP'nin yerel seçim hedefi ?büyük' -MHP sahaya iniyor?

MHP'nin yerel seçim hedefi ?büyük' -MHP sahaya iniyor?

17 Mart 2013 Pazar 18:02
MHP'nin yerel seçim hedefi ?büyük' -MHP sahaya iniyor?

Seçim rüzgarları esmeye başladı... Yerel seçimlere tam bir yıl kala siyasi partilerde de hareketlilik başladı. Ana muhalefet partilerinden MHP ise tabanıyla sessiz ve derinden çalışıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeleri İstanbul'un Birinci Bölge yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek MHP'nin yerel seçim öncesi çalışmalarını anlattı. Anadolu Yakası'nda faaliyet gösteren yerel basın temsilcileri ile Pendik Gülistan Sofrası'nda gerçekleşen tanışma amaçlı toplantı oldukça yararlı geçti? .

Akşam yemeği eşliğindeki basın toplantısına, MHP MYK Üyeleri; Erdem Karakoç, Musa Küçük, Erol Gül, eski Belediye Başkanı Fuat Karslı, Ebubekir Kara, Türkiye Yerel Basın Birliği Başkanı Yardımcısı İbrahim Erdem Karabulut, MHP Pendik İlçe Yönetimi'nden temsilciler ve çok sayıda yerel basın mensubu katıldı.

Hayli renkli bir atmosferde geçen gecede; MYK Üyeleri Erdem Karakoç, Musa Küçük ve Erol Gül, partinin genel politikası ve önümüzdeki süreçte seçimlere yönelik MHP olarak yaptıkları ve yapacakları değişiklikleri basın mensuplarıyla paylaştı.

Anadolu Yakası'nda faaliyet gösteren basın mensupları ile tanışıp önümüzdeki süreçte sık sık bir araya gelerek halka inme noktasında fikir alışverişinde bulunmak isteyen MYK üyeleri, medya mensuplarının sorularını da içtenlikle yanıtladı. Gazetecilerin görüşlerini dikkatle dinleyen MYK Üyeleri, parti içinde bugüne kadar yapmış oldukları hataları, gördükleri eksikleri basın mensuplarıyla paylaşarak özeleştiride bulundular.

Bu arada MHP MYK Üyesi Erdem Karakoç, ülkedeki genel siyaset atmosferini değerlendirdiği konuşmasında, iktidarı ve Başbakanı ağır bir dille eleştirdi.

""

Karakoç konuşmasında; "Bugün MHP olarak millet ile beraber yürüyoruz. BOP'çuların defterlerini sandıkta dürüp göndereceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün İngilizlere yaptığı, Başbuğ Türkeş'in Sovyetlere karşı gösterdiği direnişi bugün demokratik ortamda,  bizler de seçim sandıklarında göstereceğiz. Geçmişte ortaya koyduğumuz tavır milletçe bilinmektedir. Bu siyasi tavrımız birtakım hain güçlerin geri adım atmasına yetmemiştir. MHP, sisteminde değişikliğe gitmiştir.  Bugün burada olmamız da bu sebeptendir. Artık meydanları kimseye bırakmayacağız. MHP, önümüzdeki süreci çok iyi analiz ederek çalışmalarını bu yönde hazırlamıştır. Biz, tüm birimlerimizle ülkede barış ve istikrarın sağlanması, memleketin bekası için çalışmalarımıza başladık" dedi.

Karakoç konuşmasını, şu anda gündemi oluşturan ?İmralı süreci'ni ve iktidarın dış politikasını ağır bir dille eleştirerek tamamladı?

Bir diğer MHP MYK Üyesi Musa Küçük de yaptığı konuşmasında, Türkiye'de siyasetin adaletli yapılmadığını vurgulayarak, adalet sisteminin işleyişinin yanlış olduğuna söyledi.

MHP MYK Üyeleri'nin ?Yerel Basın'la toplantısı, gazetecilerin soruları ve karşılıklı fikir alışverişi ile son buldu.

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3