Kılıçdaroğlu görevden aldı, o geri döndü

Kılıçdaroğlu görevden aldı, o geri döndü

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Kılıçdaroğlu görevden aldı, o geri döndü

Eski Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan, delegelerin oyu ile yeniden il başkanı oldu.

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na muhalif il başkanlarının öncüsü olan ve seçim öncesi genel merkezin şok kararı ile görevden alınan eski Bursa İl Başkanı Gürhan Akdoğan, delegelerin oyu ile yeniden il başkanı oldu.

Mevcut başkan Erhan Sevimli, eski Başkan Gürhan Akdoğan ve eski Nilüfer İlçe Başkanı Metin Çelik'in aday olduğu CHP Bursa Olağanüstü İl Kongresi, Salon Prenses'te öğle saatlerinde başladı. Kongrede üç imzası eksik kalan Erhan Sevimli adaylıktan çekilirken, Metin Çelik 140, Gürhan Akdoğan da 282 oy aldı. Gürhan Akdoğan ve Metin Çelik'in başkanlık için yarıştığı ve 540 delegenin katıldığı seçimlerde 483 delege oy kullandı. 248 oy alan Gürhan Akdoğan, 245 oy toplayan rakibi Metin Çelik'e 3 oy fark atarak
yeniden il başkanlığı koltuğuna oturdu.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3